Op deze plaatsen in Brussel kan je je huid laten analyseren met een derma reader
© Launchmetrics Spotlight

Op deze plaatsen in Brussel kan je je huid laten analyseren met een derma reader

Leestijd: 1 min

Is jouw goede voornemen om dit jaar je huid zo goed mogelijk verzorgen? Dan wil je waarschijnlijk eerst weten hoe het er binnenin aan toegaat. Een huidanalyse met een derma reader kan daarbij helpen. Op deze drie adressen in Brussel kan je terecht. 

/

Een huidanalyse met een derma reader is een geavanceerde methode om de conditie van de huid te beoordelen met behulp van speciale apparatuur. De derma reader, ook wel een huidanalyseapparaat genoemd, maakt gebruik van verschillende technologieën zoals LED-verlichting, UV-licht, gepolariseerd licht of andere scanners om verschillende aspecten van de huid te onderzoeken.

Met deze analyse kan men details zien die met het blote oog moeilijk waarneembaar zijn, zoals poriën, huidtextuur, pigmentatie, vochtgehalte, talgproductie en beschadigingen door bijvoorbeeld zonlicht. Door deze gedetailleerde informatie te verkrijgen, kunnen professionals zoals dermatologen, schoonheidsspecialisten of huidtherapeuten een beter inzicht krijgen in de huidconditie van een persoon. Dit helpt bij het aanpassen van gepersonaliseerde huidverzorgingsroutines of behandelplannen.

Lees ook: Een vollere coupe & andere voordelen van je haar dagelijks borstelen

/

Dit zijn onze favoriete adressen in Brussel:

  1. Dior

De comptoirs van Dior in zowel Inno Rue Neuve als die aan de Louizalaan zijn volledig vernieuwd. Wat kan je verwachten? Een heuse beleving die je volledig onderdompelt in de wereld van Dior. Van parfums over make-up tot kaarsen: er is voor ieder wat wils en dus ook voor wie z’n huid grondig onder handen wil nemen. Want Dior biedt vanaf nu ook huidanalyses aan (op afspraak en niét op zaterdag). Je neemt een kwartiertje plaats voor hun derma reader en krijgt vervolgens te horen wat de sterke en minder sterke kanten van je huid zijn en welke producten daar eventueel bij kunnen helpen.

Meer info vind je hier.

/

2. Kiehl’s

Ook in de Kiehl’s-store in Brussel kan je aanschuiven voor een grondige huidanalyse met een derma reader. Het concept werkt ongeveer hetzelfde als bij Dior, maar Khiel’s biedt daarnaast ook nog een service aan waarbij je simpelweg met een selfie kan werken. Met hun instant skin reader scan je een QR-code, neem je een selfie en kijk je hoe hun tool jouw gezicht scant en vergelijkt met meer dan 10.000 anderen. De unieke, deskundige technologie identificeert zones met ruimte voor verbetering en beveelt een gepersonaliseerde routine aan om jouw huid te laten stralen.

Meer info vind je hier.

Lees ook: Zeven eenvoudige manieren om een winterdip te verhelpen

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Skin care.