De nieuwe juwelencollectie van Messika is een ode aan dans en beweging
© Benjamin Decoin

De nieuwe juwelencollectie van Messika is een ode aan dans en beweging

Leestijd: 1 min

Het Franse juwelenhuis Messika lanceert een nieuwe high jewellery collectie met een betoverend mooie video. 'Magnetic Attraction' staat in het teken van beweging en dans, en dat geeft choreografe en danseres Fanny Sage vorm. 

/

Het voorbije jaar leerden we hoe belangrijk de mensen rondom ons zijn en hoeveel energie ze ons geven. Nu de wereld stilaan terug op zijn positieven komt en de meeste coronaregels wegvallen, moeten we opnieuw uitzoeken hoe we onszelf kunnen navigeren in deze nieuwe sociale dans, waarin we onze relaties terug vorm geven.

Ontwerpster Valérie Messika noemt beweging als voornaamste inspiratiebron voor haar nieuwe Magnetic Attraction-collectie. Messika’s nieuwe collectie benadrukt hoe we allemaal opnieuw leren bewegen. De diamanten dansen in elk van de zestien schitterende juwelen.

“Met deze collectie wilde ik energie, lichtheid, dans en vrouwelijkheid symboliseren… een soort bries van leven, de kunst van beweging”, zegt Messika. Speelsheid contrasteert met klasse, denk aan grote hoepel oorbellen, gele diamanten en originele combinaties van stenen. Peervormige diamanten staan centraal.

Benjamin Decoin

/

Magnetic Attraction van Messika

Danseres en choreografe Fanny Sage, die je misschien kent uit de videoclip Jalousie van Angèle of Tous Les Mêmes van Stromae, brengt de visie van Messika tot leven in prachtige campagnefoto’s en een video die we hieronder exclusief met jullie mogen delen. Geniet, dans en beweeg mee!

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Dit zijn nu al de mooiste horloges van 2021, Recht van de catwalk: stylingtricks voor wie terugkeert naar kantoor en Expo ‘Brussels Touch’ belicht mode uit onze hoofdstad.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Juwelen, Messika.