Crush of the day: Shhhowercap
©

Crush of the day: Shhhowercap

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day...

Ben je die plastic douchekapjes en hun na een maand al uitgerokken elastiekjes uit de supermarkt ook zo beu? Dan is het tijd om te investeren in de mooiste en meest luxueuze douchekap in beautyland: die van Shhhowercap. Het Amerikaanse merk ontwerpt waterproof tulbanden die je dagelijkse doucheritueel naar een hoger niveau tillen. Ze maken zelfs minder lawaai dan de doorsnee douchekap. (Je weet wel, dat stortbui op een plat dak-geluid.)

One size fits all, je haar wordt niet plat gedrukt, de stof laat lucht door en is na gebruik onmiddellijk droog omdat ze waterdruppels afstoot. De douchekapjes worden in San Francisco geproduceerd door dezelfde producent die voor Nike werkt.

Aan dat alles hangt een (best) stevig prijskaartje en de doorsnee douchekap kost een stuk minder, maar de ontwerpen van Shhhowercap zijn zo mooi dat je ze perfect aan kan om naar het zwembad te gaan, om je haar voor de effecten van een plensbui te behoeden (geen paraplu meer nodig!) of om je haar uit je gezicht te houden als je je opmaakt of een gezichtsmasker laat inwerken.

Douchekap ‘The Posey’ kost $ 43 en is verkrijgbaar via de webshop

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Crush of the day, Douchekap, Shhhowercap.