Crush of the day: de limited edition gezichtssprays van Babor
© Pers

Crush of the day: de limited edition gezichtssprays van Babor

Door Charlotte Deprez  & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Het gebeurt niet elke dag dat we een nieuw product uitproberen en tegen onszelf zeggen: "Amai, dit is echt vernieuwend". Tot we de nieuwe gezichtssprays van Babor testten en we meteen verliefd werden.

Op het eerste zicht lijkt er weinig vernieuwend aan de gezichtssprays van Babor met hun vrolijke snoepkleurtjes. De sprays verfrissen je gezicht, net zoals veel gelijkaardige producten. Toch gaan de producten van Babor daarna een stapje verder. De gezichtssprays bevat namelijk hyaluronzuur en andere actieve ingrediënten die je huid een boost geven op basis van jouw behoeften!

De drie sprays beschermen en repareren de huid, maar hebben daarnaast elk een specifieke werking. De ene brengt de huid terug in balans, de andere beschermt tegen omgevingsstress en de laatste geeft de huid een licht gebruinde tint.

/

Glowing Summer

gezichtssprays Babor

We hebben onze grote liefde voor deze zomer gevonden: de Glowing Summer Spray! De spray werkt hydraterend en bezorgt je huid een gebruinde tint dankzij zijn licht zelfbruinende formule. Het product bevat een subtiele dosis DHA en erythrulose, twee natuurlijke koolhydraten die melanoïden vormen in de bovenste laag van de huidcellen. Met slechts een kleine hoeveelheid product verkrijg je meteen een prachtige zomerse tint. Bistortwortelextract bezorgt je bovendien een egale tint en doet je huid stralen.

/

Biotic Fresh

gezichtssprays Babor

 

De Biotic Fresh gezichtsspray van Babor brengt het ecosysteem van je huid opnieuw in balans. De ultrafijne mist bevat namelijk enkele prebiotica zoals taurine uit rode algen. Dat revitaliseert de huid van het gezicht, waardoor de vernieuwing van cellen wordt gestimuleerd.

De spray houdt je huid gehydrateerd en vermindert fijne lijntjes. Het is het ideale product om te gebruiken bij warm zomerweer…terwijl jij de volledige dag op kantoor moet spenderen.

/

Metropolitan Defense

gezichtssprays BaborAls je de zomer spendeert in een grote stad, dan mag de Metropolitan Defense spray niet in je tas ontbreken. Babor ontwikkelde CityProtect, een formule die een fijn beschermend laagje over je huid legt dankzij een mengsel van polysacchariden en alginezuur. De laag beschermt je huid tegen de schadelijke invloeden van het stadsleven.

 

 

 

 

 

Babor Face Sprays. Voor een spray van 50 ml betaal je 24,90 euro. Enkel tijdelijk verkrijgbaar in verschillende schoonheidssalons en online.

Meer lezen? Crush of the day: het legendarische BABOR paasei is terug!Stevigheid troef: onze selectie verstevigende smeerproducten voor een strakke huid10 heerlijke beautyverfrissers om fris en fruitig te blijven tijdens de hittegolf.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Babor, Gezichtspray, Skincare.