Crush of the day: de kleurrijke sweaters van Swildens X Kusmi Tea
© pers

Crush of the day: de kleurrijke sweaters van Swildens X Kusmi Tea

Door Romy Geerts
Leestijd: 1 min

In samenwerking met Kusmi Tea onthult Juliette Swildens haar nieuwe sweatercollectie in kleurrijke tinten. Ben jij gek op de kledingstijl van Swildens en drink jij graag Kusmi Tea thee? Geweldig, want wanneer je een trui aankoopt, krijg je en bijhorende theedoos.

/

Juliette Swildens X Kusmi Tea

Marie Claire Swildens X Kusmi Tea

Na een geslaagde wintercollectie voor het Franse merk, onthult Swildens nu ook een kleurrijke en zomerse sweatercollectie, gebaseerd op de huisstijl van het bekende theemerk; Kusmi Tea.

Opnieuw vertrekt Juliette met deze collectie vanuit haar typerende feel good-optimisme en lanceert ze zo een kleurrijke, speelse maar kwaliteitsvolle reeks sweatshirts gebaseerd op Kusmi Tea. En dat mag je zeer letterlijk nemen.

Schoonheid in diversiteit, durf en authenticiteit, passen zowel bij Kusmi Tea als bij Swildens. Voor inspiratie hoefde Juliette dan ook niet ver te zoeken: elk sweater is gebaseerd op één van de herkenbare theedozen.

/

Collectie:  

Bekijk hier de collectie.

 

Wil jij ook graag een sweater en een bijhorende theedoos voor 110 euro? Ga dan zeker eens langs bij de Swildens boetieks en de online webshop.

 

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook deze: Tommy Hilfiger X Zendaya: een must have seventies collectieCrush of the day: de Garden collectie van PandoraCrush of the day: de Poppy Sauvage collectie van Estée Lauder en Crush of the day: de langverwachte Vogue Eyewear x Gigi Hadid collectie

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Fashion, Juliette Swildens, Kusmi Tea, Mode, Swildens, Zomer.