CLINIC PICNIC: mode, drankjes en goeie vibes
©

CLINIC PICNIC: mode, drankjes en goeie vibes

Leestijd: 1 min

Streep alvast 4 september aan in je agenda, want dan viert de Antwerpse concept store Clinic zijn vijfde editie van CLINIC PICNIC! Kom voor de fashion, blijf voor de wijn- en ginbar.

Centraal staan de herfst- en wintercollecties van onder andere Patrizia Pepe, Scotch & Soda, Filippa K, O’ren, Ted Baker, Stone Island, Paul Smith, Atelier Noterman en Drykorn, die gepresenteerd worden via pop-up settings in plaats van op een traditionele catwalk. Daarnaast zijn ook de kappers en barbers aanwezig om je kapsel stevig onder handen te nemen, leer je een armband maken tijdens een workshop van Pig & Hen, of geniet je van een drankje op de grasmatten bij muziek van live-band Uncle Phil, dj LYA en Niels Feijen.

Onmisbaar bij iedere picnic is natuurlijk het lekkere eten: de foodtrucks Butcher Bar (gourmet dogs), Fresh A Licious (verse friet) en Up’Pepper (pittige gerechten en fingerfood van over de hele wereld) staan klaar om de hongerigen te spijzen.

Goodiebags worden verzorgd door Eastpak, Lee en Strellson. CLINIC PICNIC vindt zondag 4 september plaats van 12u tot 20u in De Burburestraat in Antwerpen. Toegang is vrij!

Meer info op de facebookpagina.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Clinic, De Burburestraat, Foodtrucks, Weekend.