HAARTREND: Celebs houden van grijs
© Michael Kovac / Getty Images

HAARTREND: Celebs houden van grijs

Leestijd: 1 min

Cara Delevingne, voormalig model en nu ernstige actrice, liet tijdens de promotietour van haar nieuwste film Valerian and the City of a Thousand Planets haar lokken grijs verven. De zogenaamde bleach & tone look is al langer populair bij celebs. Een overzicht van wie Cara voorafging... 

Jennifer Lawrence

Haartrend: de zilveren lokken van Jennifer Lawrence

Twocoms / Shutterstock.com

Jennifer Lawrence zit niet om een haarstunt verlegen. Lang, kort, nog korter, bruin of blond; ze heeft het allemaal al gehad. Deze zachte lob is noch blond, noch grijs en wij zijn fan.

Ellie Goulding

Haartrend: de zilveren lokken van Ellie Goulding

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Ellie Goulding koos ervoor om haar lengtes en punten op te warmen door de toner over te slaan. Toner, of zilvershampoo, haalt door de paarse pigmenten de warme tint uit je haar.

Nicole Richie

Nicole Richie and her electrified grey hair. Met Gala 2013. #metgala2013 #celebrity #greyhair #2013 #nicolerichie #fashion

Een bericht gedeeld door Kinky, Coils and Curls (@kinkycoils_curls) op

Voor het Met Ball van 2013 matchte Nicole Richie haar opgestoken kapsel met haar witte jurk voor deze veelbesproken look.

Sarah Harris

Haartrend: de zilveren lokken van Sarah Harris

Jan Zahradka / Shutterstock.com

Sarah Harris, fashion features director voor Vogue UK, vond haar eerste grijzen haren toen ze slechts 16 jaar oud was. Al gauw werd ze het verven beu en liet ze haar lokken hun natuurlijke gang gaan. In een interview met The Telegraph van september 2016 vertelt ze: “Textuur is belangrijk. Net als dat van mijn moeder is mijn haar niet droog en weerbarstig maar zacht, waardoor het weinig werk vraagt om het te onderhouden.”

Jourdan Dunn

Matching my hair to my #SuperColor @adidasoriginals

Een bericht gedeeld door Jourdan Dunn (@jourdandunn) op

Model Jourdan Dunn matcht haar kapsel met haar Adidas Superstar sneakers. Gewoon omdat het kan.

Dascha Polanco

De Dominicaanse Orange Is The New Black-actrice Dascha Polanco (je kent haar waarschijnlijk beter als Dayanara Diaz) draagt graag pruiken om van haarkleur te wisselen. En ze is zeker niet de enige…

Kylie Jenner

Happy Halloween 🙈

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

De jongste telg in de Kardashian-Jenner familie schuwt pruiken (en andere kunstmatige schoonheidshulpjes) niet. Welke kapsels echt zijn en welke niet? We hebben er, net als jij, het raden naar..

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Bleach & tone, Grijs haar, Grijze haren, Platinablond.