Capsule Shop, de pop-up voor de eindejaarsfeesten in de Guldenvliesgalerij
© Pers

Capsule Shop, de pop-up voor de eindejaarsfeesten in de Guldenvliesgalerij

Leestijd: 1 min

Langzaamaan komt de gezelligste periode van het jaar dichterbij. Dat betekent ook dat het bijna tijd is om op cadeaujacht te gaan. Het is niet altijd eenvoudig om elk jaar opnieuw inspiratie te vinden voor een leuk en origineel cadeau. Gelukkig schiet de Guldenvliesgalerij in Brussel je te hulp met het pop-upconcept Capsule Shop.

De Guldenvliesgalerij in Brussel pakt dit jaar uit met een nieuw pop-upconcept. Capsule Shop is een tijdelijke conceptstore boordevol mode en decoratie. In een ruimte van maar liefst 450 vierkante meter vind je een overschot aan cadeau-inspiratie, en dat voornamelijk van Belgische merken.

De winkel is een initiatief van het merk Beseason en de winkel LuLu Home interior, maar er worden ook tal van andere merken verkocht. Je vindt er mode voor zowel mannen, vrouwen als kinderen, maar ook leuke accessoires en decoratie-items. Zo kan je er de aanpasbare handtassen van VERSA VERSA,  horloges van Armogan, handgemaakte juwelen van Chouhuihui en nog veel andere toffe merken kopen. Inspiratie in overvloed voor de feestperiode dus!

Maar Capsule Shop wil meer zijn dan een gewone winkel. Naast het interessante aanbod, kan je er ook terecht voor enkele speciale evenementen. Elke week ontvangt de conceptstore een leuke artiest en er worden ook enkele Happy Shopping namiddagen georganiseerd tijdens welke je alle items met korting kan kopen.

Capsule Shop, Guldenvlieslaan 20, 1050 Brussel, open tot 23 december 2017, van maandag tot zaterdag, 10 tot 19 uur.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Capsule Shop, Eindejaarsfeesten, Guldenvliesgalerij Brussel, Shoppen.