Cadeautip: personaliseer je Dior Book Tote met ABCDior
© Pers

Cadeautip: personaliseer je Dior Book Tote met ABCDior

Leestijd: 1 min

Een mooie handtas van Dior is altijd een goede cadeautip voor de feestdagen. Maar een gepersonaliseerde Dior tas is gewoon nog veel leuker om te geven of te krijgen. Speciaal voor de feestdagen kan je dankzij ABCDior nu een Dior Book Tote laten personaliseren met een naam of initialen.

De feestdagen komen steeds dichterbij en dat betekent dat het hoog tijd wordt voor wat cadeau-inspiratie! Naar aanleiding van deze feestelijke periode biedt luxemerk Dior nu ABCDior aan, een personalisatie dienst die het mogelijk maakt om de Dior Book Tote tas te personaliseren. Je kan de tote bag laten decoreren met de naam of initialen van je moeder/zus/beste vriendin of gewoon jezelf verwennen met een gepersonaliseerde tas!

Meer lezen? 7 types handtassen die je meteen aan je arm wil deze herfst

Enkel in geselecteerde boetieks

Wereldwijd zal je in een aantal geselecteerde Dior boetieks terecht kunnen om de tas te laten personaliseren. Heb je binnenkort een tripje naar Parijs gepland? Spring dan tussen 5 en 20 december binnen bij Avenue Montagne 30 om je initialen te laten stikken. Het ideale cadeau voor onder de kerstboom of voor jezelf!

Er werden ook al heel wat celebrities gespot met een gepersonaliseerde Dior tote bag onder hun arm. Bekijk hier onze favoriete street style foto’s ter inspiratie:

Meer informatie vind je op de website van Dior

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: ABCDior, Cadeautip, Dior, Feestdagen, Handtas.