7 types handtassen die je meteen aan je arm wil deze herfst
© Instagram @biancaderhy en @giulianatofficial

7 types handtassen die je meteen aan je arm wil deze herfst

Leestijd: 2 min

De herfst komt steeds dichterbij en dat wil zeggen dat we al zonder schuldgevoel mogen shoppen voor het komende seizoen. Het is misschien nog te vroeg voor die ene warme jas, maar een nieuwe handtas is altijd een goed idee. Deze zeven handtassen zie je deze herfst overal!

De box bag

Deze herfst maakt de vrouwelijke box bag een echte comeback. Met een stevige, vierkante handtas zie je er in een klap erg gesofisticeerd uit. De handtas werd al gespot op de catwalk van Michael Kors en Oscar de la Renta en neemt nu langzaamaan het straatbeeld over.

/

De furry bag

Na de trend van teddybeerjassen vorig jaar, kies je deze herfst voor zachte, harige handtassen! De furry bag werd tijdens de fashion weeks onder andere gespot bij Alexander Wang en Vivienne Hu. Kies voor een exemplaar met enkele harige details of gewoon een tas compleet uit nep bont.

/

De oversized handtas

Kleine handtassen zijn nog steeds erg populair, maar deze herfst maken ze wat ruimte voor de oversized exemplaren. In het komende seizoen wordt het straatbeeld gevuld met grote tote bags en bohemiaanse handtassen. Ideaal voor de vrouw die vaak onderweg is!

/

Trekkoord handtassen

Het komende seizoen zal je in de winkels veel handtassen met een trekkoord kunnen spotten. Het koord heeft elke handtas meteen een speelse look. De unieke handtas is het ideale alternatief voor al je tassen met een rits. Kies voor een exemplaar in kleurrijk satijn voor een stijlvolle avondlook.

🍝🍝🍝🍝

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

/

Handtassen met logo’s

De logomania is officieel terug van weggeweest! De trend was duidelijk merkbaar op de catwalk, maar ook op straat werden al heel wat fashionista’s met een handtas vol logo’s gespot. Of je nu fan bent van Dior of eerder met de ‘f’ van Fendi wil gezien worden, er is deze herfst ongetwijfeld een handtas met designerlogo die jouw hart sneller doet slaan.

/

De heuptas

Heuptassen maakten vorig jaar hun onverwachte comeback, maar ook deze herfst is de tas nog steeds erg populair. Je kon de handtas dit jaar spotten op de catwalk van onder andere Marc Jacobs, Givenchy en Gucci. Het bewijs dat we de heuptas nog lang niet opnieuw moeten opbergen!

/

De top handle bag

De meest stijlvolle handtassen van het seizoen hebben dit jaar een handvat aan de bovenkant. Met een top handle handtas zie je er zonder veel moeite erg chic en zakelijk uit.

The Basket Buckets in late summer hues ✨💕 #BB #mycafune

Een bericht gedeeld door CAFUNÉ (@cafune.official) op

Bron: Harpers Bazaar

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Handtas, Handtassen trends, Trends.