A gift that keeps on giving, het hele jaar door kerstmis
© Getty Images

A gift that keeps on giving, het hele jaar door kerstmis

Leestijd: 2 min

Heb je het dit jaar superdruk met het voorbereiden van de kerstkalkoen maar ben je tegelijkertijd nog fervent op jacht naar het perfecte cadeau? Dan is deze cadeautip zeker iets voor jou! Marie Claire selecteerde namelijk 5 verrassingsboxen voor je die maandelijks aan huis geleverd worden. Op die manier leg je dus niet één maar 12 cadeautjes onder de kerstboom.

1. Book Box Mail

Dit abonnement is het perfecte cadeau voor elke boekenliefhebber. Dankzij het Book Box Mail abonnement krijg je elke maand een gloednieuw boek in de bus. Het bedrijf maakt er namelijk een erezaak van om steeds de coolste releases tot op jouw deurmat te krijgen. Bovendien kan je online een vragenlijst invullen om jouw persoonlijk smaak te bepalen, zo ben je er zeker van dat elk boek aansluit bij je favoriete genre.

cadeaubox

Book Box Mail

Bestellen kan online via www.bookboxmail.com.

/

2. Beautybox

Zoek je het perfecte verwenpakket voor je beste vriendin, je moeder of jezelf, dan is de Beautybox iets voor jou. Deze verrassingsbox legt je maandelijks in de watten met een hele resem beautyproducten. Elke maand gaat een team beauty-experts en beautyjounalisten op zoek naar de beste producten. En daarbij kijken ze zowel naar de grote merken als naar de nog onbekende. De kwaliteit is wat telt, wat deze box tot het perfecte cadeau maakt voor elke doe-het-zelf wellnesser.

Facebook Beautybox

Bestellen kan online via www.beautybox.nl.

/

3. Le Vin du Mois

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je met deze cadeaubox elke maand een nieuwe fles wijn aan huis. Le Vin du Mois kiest steeds voor exclusieve kwaliteitswijnen uit heel Europa. Ze werken enkel samen met ambachtelijke wijnboeren die op biologische wijze wijn verbouwen. Alleen het beste gaat in de doos en bovendien zitten er ook vaak leuke extra’s in je verrassingsbox, zoals aankondigingen van wijndegustaties en exclusieve kortingen op kwaliteitswijnen.

De pakketten van Le Vin du Mois (3 varianten mogelijk) zijn online te bestellen via www.le-vin-du-mois.be.

/

4. Buenobio

Deze tweemaandelijkse box is het perfecte cadeau voor elke biofanaat. Deze foodboxen worden steeds gevuld met 100% biologische producten (denk drankjes, thee, snacks, granen, chocolade, kruiden, tapas, enz.). Bovendien heeft elke box een ander thema, zo krijg je nooit twee keer hetzelfde op je bord. De bedoeling van deze box is mensen verrassen en kennis laten maken met alles wat biologisch is. Ook leuk: elke maand kan je online verschillende recepten vinden, zo weet je steeds welke gerechten je kan bereiden met al het lekkers uit je biobox.

De Buenobio boxen bestaan in twee varianten (Light en Original) en zijn te bestellen via www.buenobio.com.

/

5. Doggy Box

Natuurlijk mogen we met kerstmis ook onze trouwe viervoeter niet vergeten. Geef je liefste huisdier deze Doggy Box cadeau zodat hij of zij elke maand kan genieten van de lekkerste maaltijden, de beste snacks en de leukste speeltjes. Want ook jouw hond verdient het hele jaar door kerstmis!

De verschillende boxen kan je bestellen via www.doggy-box.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Boeken, Foodbox, Huisdier, Wijn.