Boetiekexpress: 5 nieuwe shops in Brussel
©

Boetiekexpress: 5 nieuwe shops in Brussel

Leestijd: 1 min

Brussel kende de laatste maanden toch wel wat tegenslagen, maar dat kon deze grote labels er toch niet van weerhouden om uit te breiden naar onze hoofdstad met een eerste of extra winkel. Wij plannen alvast een dagje Brusselen in!

Nieuwe straat voor Rue Blanche

Rue Blanche vestigde zich op een boogscheut van Louizalaan met een fris en minimalistisch universum, kracht bijgezet door warme kleuren en enkele vintage elementen, zoals pashokjes met dik roze vast tapijt en wandlampjes in de stijl van de jaren 60. In deze flagship vind je de hele Rue Blanche-collectie en accessoires van Belgische en internationale merken.

Rue Blanche

Rue Blanche, Jan Stasstraat 19, 1060 Brussel, www.rueblanche.be

 

A.P.C. doet de Dansaert

Architect Laurent Deroo en designer Jean Touitou staken de hoofden bij elkaar om een oplossing te vinden voor de dames- en herencollectie in eenzelfde ruimte. Het werd koper voor de dames en aluminium voor de heren. De winkel op de Antoine Dansaertstraat is de tweede in Brussel.

apc

A.P.C., Antoine Dansaertstraat 60, 1000 Brussel, www.apc.fr

 

Lancel à Bruxelles

Een ruimte van 80 vierkante meter slaat een brug tussen Lancel van de jaren 30 en Lancel van vandaag en stelt de nieuwe ontwerpen voor van creatief directrice Nicole Stulman, zoals de nu reeds iconische Charlie, Bianca, Sam en Graphique.

bruxelles_02_2016-01

Lancel, Louizalaan 33, 1050 Brussel, www.lancel.com

 

IKKS goes XL

IKKS, het Franse premium prêt-à-porter merk voor dames, heren en kinderen, vond de prestigieuze Louizalaan de perfecte setting voor de nieuwe IKKS stijl: steeds stedelijker, maar verankerd in de typische ongedwongen Franse elegantie. De 200 vierkante meter grote winkel biedt een ruim aanbod aan prêt-à-porter, accessoires, tassen en schoenen en dit alles in een aangename, ontspannen sfeer. Het merk zet zo de aanloop naar haar 25ste Belgische verjaardag alvast goed in…

IKKS

IKKS General Store, Louizalaan 90, 1050 Brussel, www.ikks.com

 

Kelly Shop: ook voor mannen

De Brusselse vrouwenboetiek nabij Brugmann breidt haar aanbod uit met een winkel 100% aan mannen gewijd: unieke kleding en accessoires met oog voor elegantie, originaliteit en eenvoud.

Kelly Shop

Kelly Shop, Darwinstraat 58/60, 1050 Brussel, www.kellyshop.com

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Apc, Brussel, Idee, Ikks, Kelly shop, Lancel, Nieuw, Rue blanche, Shoppen, Tips.