BILLIEROSE, de nieuwste hotspot in Gent
© BILLIEROSE

BILLIEROSE, de nieuwste hotspot in Gent

Leestijd: 1 min

Gent is hip. Zo is dat. En nu komt er nog een reden bij, want de conceptstore BILLIEROSE is net opengegaan. Verfijnde Belgische merken zoals lingerie Ophelia en Wearable Stories liggen samen met nog vele andere in een warme winkel die één en al gezelligheid uitstraalt. Het lichte, Scandinavisch-achtige design zorgt dan weer voor een overzichtelijke winkel.

Less is more

Het statige pand aan de Brabantdam 135 kreeg aan de binnenkant een serieuze make-over. De kraakheldere muren laten de objecten helemaal tot hun recht komen.Van kledij (dames + kids) tot juwelen en bijzondere interieuritems, elk stuk  past binnen de less is more filosofie. Zaakvoerster Noor Callebaut heeft ze duidelijk met veel liefde en zin voor precisie uitgezocht.

details ♥️ #weloveitsimple #shopping #interior #fashion #naturalcolors

Een bericht gedeeld door billierose • store + cafe (@billierose.gent) op

Met café

Het is moeilijk het pand te verlaten.  Wie geen zin meer heeft om de aaibaarheid van de hebbedingen te monsteren, kan zich gezellig nestelen in één van de luie zeteltjes. Broer Wolf is de gastheer van het BILLIEROSE-cafe. Je kan hier terecht voor een lekker stuk taart, een snelle koffie of een gezellige apero met zelfgemaakte dips. Voor hem, voor haar en voor de kleine.

Come over and say hi today 👋! #brotherandsister #atyourservice #open till 18h #billierose #goodthings #collectmomentsandthings #store+cafe

Een bericht gedeeld door billierose • store + cafe (@billierose.gent) op

BILLIEROSE, Brabantdam 135, 9000 Gent, www.billierose.be.

Marie Geukens De artikels van >

"Ik hou van geen gedoe, geen ballast, geen stress. Positief gezegd, ik hou van eenvoud, slimme teksten en fijne mensen met een vleugje humor."

Tags: BILLIEROSE, Conceptstore, Gent.