Beauty hotspot: La Maison Sisley in Parijs
© Marie-Laure Manceaux voor Sisley Paris

Beauty hotspot: La Maison Sisley in Parijs

Leestijd: 1 min

Parijs heeft er weldra een mooie spa bij. Sisley opent er haar eerste Maison de Beauté, simpelweg genaamd La Maison Sisley, waar je optimaal van de formules en behandelingen van het merk kan genieten.

La Maison Sisley, beauty hotspot in ParijsIn het centrum van het achtste arrondissement, op slechts enkele minuten van de Arc de Triomphe en de drukte van de Champs-Élysées zal de spa in februari zijn deuren openen. Foto’s zijn helaas nog niet beschikbaar maar afgaande op de moodboards kunnen we er vrij zeker van zijn dat de ornamentele flair (denk aan de limited edition flacon voor het parfum Eau de Soir) van het merk ook in de architectuur en het interieur vervat zal zitten.

Het tot in de puntjes gedecoreerde maison telt 360 vierkante meter en zal bestaan uit vier verschillende ruimtes: uiteraard zal je in de behandelingsruimtes kunnen genieten van de gelaats- en lichaamsbehandelingen die Sisley te bieden heeft. Naast de behandelingen die je bijvoorbeeld bij Aspria vindt, stelt men je hier ook enkele Parijse exclusiviteiten voor, toegespitst op de kwaaltjes van de stadsmens.

Ontvangst gebeurt in de lounge, een elegante woonkamer. Een van de schoonheidsspecialisten zal je bijstaan in het kiezen van de juiste behandeling. In het café kan je nagenieten met een hapje en een drankje. Tenslotte is er de allereerste Sisleyboetiek, waar je de bekende verzorgingsproducten, parfum en make-up shopt. Er zullen ook exclusieve accessoires beschikbaar zijn, persoonlijk uitgekozen door de stijlvolle familie d’Ornano, die het merk groot maakten.

Kortom: een waardige beauty hotspot en een prima reden om een citytrip Parijs te boeken.

La Maison Sisley, Avenue de Friedland 5, 75008 Parijs, opent midden februari. 

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Parijs, Sisley, Spa, Wellness.