Coachella: de acht mooiste beautylooks
© Instagram @makeupvincent, @patrickta, @chiaraferragni

Coachella: de acht mooiste beautylooks

Leestijd: 2 min

Als er een plaats en een moment is om te experimenteren met je look, dan is het wel een festival. Coachella, één van de bekendste festivals ter wereld dat twee weekends lang de Californische woestijn op zijn kop zet, gaf alvast de aftrap van het seizoen. Kijk mee naar de mooiste looks van de sterren voor jouw festival beauty-inspiratie.

Gouden stipjes onder de ogen

Influencer van het eerste uur Chiara Ferragni accentueerde haar ogen met een subtiele smoky eye en goudkleurige stipjes ter hoogte van de pupil. En ze droeg een witte jurk van Dior, omdat het kan.

/

Sjaaltje in je haar

De Victoria’s Secret Angels zijn in groten getale aanwezig op Coachella. Taylor Hill, tevens ambassadrice voor Lancôme, koos voor een (relatief) makkelijke look en stopte haar lokken weg in een rommelige knot en een sjaaltje. Net als Chiara droeg Taylor een heleboel kettingen. Ons doet het spontaan een beetje denken aan Madonna’s Like A Prayer-periode…

/

Oranje oogschaduw

Selena Gomez toonde het al tijdens de première van de serie 13 Reasons Why: sinaasappeloranje is hot. Victoria’s Secret Angel Josephine Skriver liet twee penseelstreken in de levendige kleur op haar oogleden aanbrengen, kleefde er glitters op en was klaar om te feesten.

/

Vlechten, vlechten en nog meer vlechten

Nog een kleurrijke look van Josephine: haar haren werden ingevlochten en versierd met pastelkleurige extensions.

Kendall Jenner koos voor sobere make-up, strakke boxer braids en een even strakke, zij het niet zo sobere jurk.

Shay Mitchell, oftewel Emily in Pretty Little Liars, liet koord in haar benijdenswaardige haardos knopen.

/

Het gebleekte broske

Katy Perry zette er onlangs de tondeuse in en dartelde dus op Coachella rond met een ultrakorte coupe. En ze is niet de enige die de sprong waagde. Ook de lokken van Zoë Kravitz en Kristen Stewart werden onlangs gemillimeterd.

/

Fluo haar

highlighter hair 🌈

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Kylie Jenner zoals we haar gewend zijn: loud and proud.

/

Ogen én lippen

Felblauwe oogschaduw en barbieroze lipstick zoals Lady Gaga? Vergeet de regel die zegt dat je óf je lippen, óf je ogen fel aanzet. Alles kan en alles mag op het festivalterrein!

/

Glitter

Nog een Victoria’s Secret Angel die haar titel meer dan waard blijkt. Martha Hunts feeërieke make-up combineert paarse glitterliner, gouden en zilveren glitters. De paarse mascara zorgt voor gedefinieerde, maar luchtige wimpers.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Coachella, Festival make-up.