Crush of the day: het Backtalk palette van Urban Decay
© Instagram @urbandecaycosmetics

Crush of the day: het Backtalk palette van Urban Decay

Leestijd: 1 min

Het kleurrijke make-upmerk Urban Decay blijft ons dit jaar maar verrassen met leuke nieuwigheden. Enkele weken na de lancering van hun samenwerking met Kristen Leanne, kondigt het merk alweer een  nieuw palette aan op hun Instagrampagina. Het 2-in-1 Backtalk palette is de ultieme droom van elke beautyliefhebber die van roze houdt.

Het was liefde op het eerst gezicht met het nieuwe Backtalk palette van Urban Decay. Het merk baseerde het volledige palette op de best verkopende lippenstift, Backtalk. Het is een 2-in-1 palette, vergelijkbaar met hun Shapeshifter Contour palette, waar je in het midden een handige, uitneembare spiegel vindt.

Het palette bevat acht prachtige oogschaduwtinten, gaande van lichtroze tot metallic bruin-rode tinten. De kleuren zijn overwegend koel en het palette bevat ook meerdere monochrome tinten. Daarnaast vind je in het palette ook vier blush en highlighter poeders, die perfect zijn afgestemd op de oogschaduwkleuren. Bovendien zijn de kleuren flatterend voor elk huidtype.

Wij kunnen alvast niet wachten om prachtige monochrome makeup-looks te maken met dit Backtalk palette. Het is nog niet bekend vanaf welke datum het palette beschikbaar zal zijn in ons land, maar Urban Decay kondigde alvast aan dat het palette van mei te koop is in het Verenigd Koninkrijk.

Het Backtalk palette zal verkocht worden bij Ici Paris Xl of via de website van Urban Decay.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Backtalk palette, Urban Decay.