6 beauty tools die je gezien moet hebben!
©

6 beauty tools die je gezien moet hebben!

Leestijd: 2 min

Beauty tools zijn de laatste jaren aan een stevige opmars bezig en nemen een belangrijke plaats in op menig badkamerkasten. Deze elektronische gadgets maken je dagelijkse schoonheidsrituelen net iets makkelijker. Ken jij ze alle zes al? 

Trim je wenkbrauwen

Beauty tools: Veet Sensitive Precision Beauty Styler
Iedere dag nette wenkbrauwen? Met dit handige scheerapparaat van Veet met verwisselbare opzetstukken trim je ze zo bij. Zonder opzetstuk creëer je strakke lijnen, met het eerste kopje trim je de haartjes tot 16mm of 6mm. Daarnaast kan je de Sensitive Precision ook gebruiken om je bikinilijn te onderhouden. De mesjes raken de huid niet, dus is het toestel prima geschikt voor de gevoelige huid.
Sensitive Precision Beauty Styler van Veet, € 19,90 bij de drogist

Voor een stralende huid

Beauty tools: Clarisonic Smart Profile
De gezichtsborstels van Clarisonic zijn je waarschijnlijk al bekend. De laatste nieuwe innovatie, de Smart Profile, gebruik je (met aangepaste opzetstukken uiteraard) niet enkel op het gezicht maar ook op je lichaam en zelfs je voeten. Vier verschillende snelheden laten je toe de reiniging af te stemmen op de noden van je huid. Een massageborstel is inbegrepen!
Smart Profile sonische reinigingsborstel van Clarisonic, € 275,90 bij Ici Paris XL

Beauty Tools: Foreo Luna 2 Facial Cleansing Brush
Deze gezichtsborstel van Foreo is een compacter en duurzamer alternatief voor de klassieke reinigingstoestellen. Omdat de borstel uit siliconen vervaardigd is, zou deze methode maar liefst 35 keer hygiënischer zijn dan een reiniging met borstels met haartjes. Het non-poreuze materiaal zorgt er namelijk voor dat bacteriën geen kans krijgen. Je hoeft je Foreo dus ook niet te vervangen, of er nieuwe opzetstukken voor kopen. Naast reinigen heeft het toestel ook een anti-verouderingsfunctie: de achterkant heeft een streepjespatroon en vibreert op een lagere frequentie om fijne lijntjes te verminderen en je huid te verstevigen.
Luna 2 van Foreo, € 199 bij Parfuma

Beauty tools: ageLOC Me van Nu Skin
Hij doet een beetje denken aan een automatische handzeepdispenser maar wanneer je je hand in dit toestel stopt krijg je geen zeep maar huidverzorging dat perfect op jouw gelaat afgestemd is. Je koopt de ageLOC Me van Nu Skin aanvankelijk met een startpakket producten, de referentieset. Na twee weken gebruik vul je de Huidevaluatie in om je eigen, gepersonaliseerde verzorgingsroutine te bestellen. De dag- en nachtcrèmes fungeren als media om de drie verschillende serums (in hoeveelheden die je aanpast via de app) te vermengen en te laten inwerken op de huid. Een ingenieus systeem dat, met het oog op de toenemende luchtvervuiling en het belang van zonnebescherming, in de toekomst wel eens op ieders badkamerkast kan komen te staan…
ageLOC Me van Nu Skin, € 756,94 

Haren netjes in de plooi

Beauty Tools: Dyson Supersonic™ haardroger
Dyson kennen we vooral van de stofzuigers dus toen het Britse bedrijf een futuristische haardroger op de markt bracht waren we verrast en aanvankelijk sceptisch. 50 maanden, 13 ingenieurs en maar liefst € 50.000 aan menselijk haar heeft het Dyson gekost om tot dit resultaat te komen. De grootste revolutie zit ‘m in de motor: die was qua grootte en plaats in het toestel sinds de jaren 60 weinig veranderd. Dyson’s motor past echter makkelijk in het handvat, waardoor het toestel makkelijker in de hand ligt. En wie ‘m test, is om: ten opzichte van klassieke drogers is de droogtijd zowat gehalveerd en door de glazen parelsensor die de temperatuur 20 keer per seconde controleert geraken jij en je kapsel nooit oververhit.
Supersonic™ haardroger van Dyson, € 399

Beauty tools: ci95 Pearl Wand van Remington
Foto model © Imaxtree

Deze krultang zonder klepje is een begrip onder bloggers in de Benelux en die status is volgens ons welverdiend. Eens je de handeling van het krullen onder de knie hebt tover je zonder al te veel moeite je sluike lokken om in begeerlijke beach waves die, afhankelijk van je haartype, een dag tot drie dagen houden. De Pearl Wand is een simpel maar effectief toestel en is tevens de holy grail van beautyredactrice Vicky.
Ci95 Pearl Wand van Remington, € 45

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Beauty tool, Clarisonic, Dyson, Foreo, Gezichtsborstel, Haardroger, Krultang, Nu Skin, Reinigingsborstel, Remington, Trimmer, Veet, Wenkbrauwen.