Arket opent eerste Belgische winkel in Brussel
© Pers

Arket opent eerste Belgische winkel in Brussel

Leestijd: 1 min

De H&M-familie, waar o.a. ook &Other Stories en COS deel van uitmaken, heeft er sinds kort een broertje bij: ARKET. De eerste twee vestigingen van de nieuwe conceptstore openden eind augustus in Londen, gevolgd door een vestiging in Kopenhagen. Deze week opent een vierde vestiging in Brussel.

Op vrijdag 15 september opent ARKET een eerste Belgische winkel op de Guldenvlieslaan 15 in Brussel. “We zijn heel blij dat we deze herfst een winkel in Brussel openen”, aldus de managing director Lars Axelsson. “We kijken ernaar uit om de winkel, onze eerste collectie en het ARKET café aan nieuwe klanten voor te stellen.”

242017-167 – Department 2 Women Type 42 Outerwear Product 242017 Material 167 Wool twill #ARKET

Een bericht gedeeld door ARKET (@arketofficial) op

ARKET, wat ‘blad papier’ in het Zweeds betekent, kan het best omschreven worden als een moderne markt. Je vindt er zowel kleding voor mannen, vrouwen en kinderen als interieuritems. Ook zal de winkel het ARKET café huisvesten. Daar kan je genieten van een vegetarisch menu gebaseerd op het New Nordic Food Manifesto.

Met een aanbod aan mooie, kwaliteitsvolle en duurzame producten wil ARKET kwaliteit toegankelijk maken voor het grote publiek. De collecties zijn samengesteld uit eigen producten en een selectie aan producten van andere merken.

ARKET, Guldenvlieslaan 15, 1000 Brussel, open vanaf vrijdag 15 september, www.arket.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Arket, Brussel, H&M, Opening.