Antwerpen: 3 nieuwe winkels die het bezoeken waard zijn
©

Antwerpen: 3 nieuwe winkels die het bezoeken waard zijn

Door Malvin Sevrin  & Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Plan je binnenkort een dagje winkelen in Antwerpen? Hier zijn drie nieuwe hotspots om toe te voegen aan je mode-route.

/

Dit najaar nemen verschillende van onze favoriete Belgische modemerken hun intrek in de diamantstad, allen daarheen!

Les Jumelles

Het Antwerpse label opende onlangs haar grootste pop-up ooit met wel drie verdiepingen. Bij deze is winkelen zeker een cardio-workout! Op de gelijkvloers en op de eerste verdieping vind je de kleurrijke collectie van Les Jumelles. Terwijl je op de derde etage wordt meegenomen naar het feel good concept waar Les Jumelles deze winter de nadruk op legt. Je vindt er de experience floor met een private shopping corner, een upcycling atelier en een gift store. We durven je te verzekeren dat je hier zeker een aantal geweldige vondsten vindt!

Les Jumelles Antwerpen

Wanneer? De pop-up zal er nog zijn tot eind februari 2023.

Waar? Huidevettersstraat 39, 2000 Antwerpen.

/

Flagshipstore Mayerline

Het Belgische Mayerline blies eerder dit jaar 65 kaarsjes uit en maakt van 2022 een heus feestjaar. Dat viert het label met een nieuwe state of the art flagshipstore in Antwerpen, waar kwalitatief vakmanschap en de nieuwste technologieën samen zorgen voor een uniek podium voor zelfbewuste, mature vrouwen. De flagshipstore brengt een nieuwe insteek voor de rol van een fysiek winkelpunt: levensgrote beeldschermen, met hierop een digitale catwalk, styling inspiratiefilms en video’s over hoe de collectie daadwerkelijk gemaakt wordt in de ateliers, sieren de boetiek. Daarnaast zorgen QR codes in de etalage ervoor dat voorbijgangers direct online kunnen raadplegen wat zij in de etalage zien.

Waar? Huidevettersstraat 29, 2000 Antwerpen

/

Fragille

In oktober opende Gille Peeters haar eerste Fragille-winkel in het modehart van Antwerpen, namelijk de Kammenstraat. De juwelenontwerpster had al zo’n drie jaar een atelier in de Antwerpse diamantwijk. Maar haar juwelen verkocht ze tot oktober, op twee pop-up winkels na, uitsluitend online. Het pand werd ingericht door de Duitse ontwerper Moreno Schweikle. Het interieur werd eenvoudig en simpel gehouden met de focus om de sieraden. Fragille staat gekend voor speelse, expressieve juwelen die een weerspiegeling zijn van de Antwerpse juwelenontwerpster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FRAGILLE (@__fragille__)

Wanneer? De winkel is telkens geopend van woensdag tot zaterdag.
Waar? Kammenstraat 55, 2000 Antwerpen

Lees ook: Kerstcadeaus 2022: de mooiste juwelen om te geven of krijgen

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Belgische mode, Mode.