Paris Fashion Week: Achter de schermen bij Kenzo met M.A.C
© Laura de Coninck

Paris Fashion Week: Achter de schermen bij Kenzo met M.A.C

Leestijd: 1 min

Glans is key bij Kenzo in de catwalklooks voor volgende zomer: hoogglanzende koperen highlights op de wangen en haren met een natte spiegelglans. Ze zijn in de oude Kenzo archieven gedoken en hebben daar een moderne twist aan gegeven. Zomers, veel bamboeprints, zwempakken, ... kortom, een Japanese surferlook.

De modellen houden een natuurlijke ogende huid en krijgen enkel wat Face and Body Foundation en concealer op, aangebracht om meer expressie te geven en niet om te camoufleren. De wenkbrauwen werden wat dikker gemaakt maar ook zij blijven natuurlijk, van een 3D-wenkbrauw is zeker geen sprake. De highlights met de Cream Colour Base werden onder de ogen aangebracht en lopen door naar de wangen, dat geeft morfologisch een andere look aan het gezicht die interessant is om te zien. Een fotoverslag van achter de schermen.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Backstage, Kenzo, M.A.C, Modeshow, Paris fashion week, Pfw.