Angèle schittert – naast Pharrell Williams – in eyewear campagne Chanel
© Chanel

Angèle schittert – naast Pharrell Williams – in eyewear campagne Chanel

Leestijd: 1 min

"C'est Chanel, ou bien c'est non.", moet Angèle gedacht hebben toen het Franse modehuis haar contacteerde om het gezicht te worden van hun spring summer zonnebrilcampagne 2020. De Brusselse zangeres schittert er onder meer tussen niemand minder dan Pharrell Williams en actrices Isabelle Adjani en Margaret Qualley.

Lees ook: Woman to watch: Angèle Van Laeken. 

Chanel zocht inspirerende modellen die hun stempel drukken op de muziek- en filmwereld. “Elke zonnebril benadrukt de originaliteit van deze inspirerende muzen,” verklaarde Chanel in het persbericht. Angele verschijnt in een zwart-witte, ovale bril op haar neus, met zoals altijd haar signature pony, en enkele signature Chanel details: een dikke parelketting en een tweedjasje. De immer mediaschuwe Margaret Qualley verstopt zich achter een XXL-montuur.

 

Pharrell Williams is al langer een goede vriend van het Franse modehuis. Hij is een van de officiële ambassadeurs en ontwierp al een capsulecollectie. Maar ook de keuze voor Angèle is geen verrassing. Ze is al een tijdje topfavoriet bij Chanel. Vorig jaar nog zetelde Van Laeken front row op het Chanel defilé tussen Lily-Rose Depp en Kristen Stewart, en gaf ze een optreden op de afterparty.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PALEIS TWAALF DEMAIN🇧🇪 J’arrive ♥️ Photo de @alicemoitie pour @lofficielparis en @chanelofficial

Een bericht gedeeld door Angèle 🌹 (@angele_vl) op

Alweer een mijlpaal op het palmares van de Brusselse artiest, die binnenkort ook haar debuut maakt op het witte doek. Angele heeft een eerste rol te pakken in “Annette” een film van Leos Carax, naast niemand minder dan Marion Cotillard en Adam Driver. Grootse plannen voor de Belgische popster die niet stopt met groeien.

Getty Images

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Angele, Chanel.