7 x nieuw aan zee
©

7 x nieuw aan zee

Leestijd: 2 min

Van de Koningin der Badsteden tot het mondaine Knokke: ’s zomers leven onze kuststeden op met nieuwe adresjes, pop-ups en andere originele initiatieven. Hier zijn er alvast 7 nieuwe adressen om langs te flaneren...

Villa Francine

Villa Francine model 2 (Mobile)

Vlakbij het casino van Oostende en de Koninklijke Gaanderijen, staat de beschermde belle époque-woning Villa Francine. Véronique Misseghers en Hélène Fransen besloten in afwachting van de restauratie er de pop-up Villa Francine in onder te brengen. De tekening van de faiencetegels van de villa inspireerde hen tot een een minicollectie met sweaters, T-shirts, strandlakens, beachponcho’s en gekoelde flessen rosé met ‘Take me to the beach’-label. Het opschrift ‘Je t’aime Jane’ op de limited edition sweaters en t-shirt verwijst naar Jane Birkin en Serge Gainsbourg die ook van Oostende hielden. Vanaf 24 juni, shop je hier de meest trendy spullen voor een lazy day on the beach. Elke donderdag is er een ‘apero after the beach’ met special guests.

Open tot midden september, elke dag van 10.30 tot 17 uur. Albert I – Promenade 88, Oostende.

De Scotch &Soda-truck

Scotch&Soda

Scotch & Soda rijdt de kustlijn af met de ‘Scotch on wheels’-truck, een reizende boetiek die de wereld en inspiratie van het Nederlandse merk wil verspreiden. Je zal er een exclusieve selectie limited edition accessoires voor AW16-17 kunnen vinden.

De truck bezoekt Nieuwpoort. Brugge, Oostende en Knokke van 28 juli tot 6 augustus.

Wouters & Hendrix Jewelry

WoutersHendrix

Na de lancering van hun nieuwe website en e-shop, openen Wouters & Hendrix nu ook een tijdelijke winkel in Knokke tijdens de zomer. Je zal er de Silver Fashion Jewelry en 18 kt Gold Fine Jewelry collecties kunnen shoppen. Ze zullen er ook hun nieuwe wintercollectie presenteren en verschillende events organiseren.Schrijf je in op de nieuwsbrief van W&H als je daarvan op de hoogte wil blijven.

Van 1 juli tot 28 augustus, elke dag van 10.30 tot 18.30. Kustlaan 325, 8300 Knokke-Zoute. Meer info: www.wouters-hendrix.com.

Labellov Pop-Up

Labellov

Midden juli opent Labellov een pop-up bij Amica op de Kustlaan in Knokke. De luxe vintage webshop vult het aanbod van de boetiek Amica (Missoni, Red Valentino, Moschino, Versace, Pucci…) aan met vintage tassen van Chanel, Hermès, Delvaux en Louis Vuitton en co.

Van 29 juli tot 17 augustus., 10-13u en 14-18.30u. Amica Trend, Kustlaan 231, 8300 Knokke-Zoute. Info: www.labellov.com

Patrizia Pepe

FDS Patrizia Pepe Knokke Store

Het Italiaanse label opende een vierde Belgische boetiek in een jaren 20-pand aan de Kustlaan in Knokke. De boetiek is de eerste in België die wordt ingericht volgens het nieuwe concept van het Patrizia Pepe team – een minimalistische inrichting met strakke meubels en natuurlijke materialen als glas en licht hout worden gemixt met staal en toetsen goud voor een elegante en moderne sfeer. Sinds half juni hangt hier de wintercollectie in de rekken.

Kustlaan 125, 8300 Knokke www.patriziapepe.com

Banana Moon

Banana Moon

Deze zomer gaat Banana Moon voor grafische zwart-witprints, zwierige boho-vibes en pastel, afgewisseld met palmbomenprints naast gedurfdere holografische stoffen en netmaterialen. Nog beter nieuws is dat je voor die extra bikini nu ook terechtkan in het gloednieuwe filiaal in Knokke.

Lippenslaan 318, 8300 Knokke-Heist, www.bananamoon.com

Binnenkort: Sissy-Boy

sissy boy

De Nederlandse concept store opent na Antwerpen en Hasselt binnenkort nog drie nieuwe Belgische vestigingen in Gent, Knokke en Brugge. Naast een uitgebreide collectie onder het eigen Sissy-Boy-label, vind je er ook een leuke merkenmix die s aansluit bij de nieuwste trends in mode, deco en design. We keep you posted!

Meer info: www.sissy-boy.com

 

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Banana Moon, Belgische Kust, Knokke, Nieuwpoort, Oostende, Patrizia Pepe, Scotch&Soda, Sissy Boy, Villa Francine, Wouters & Hendrix.