8 x huidverzorging tegen luchtvervuiling
©

8 x huidverzorging tegen luchtvervuiling

Leestijd: 1 min

De toenemende luchtvervuiling, stress, ongezonde voeding en zon zorgen voor een overmatige groei aan vrije radicalen: atomen of moleculen die in ons lichaam op zoek gaan naar een ontbrekend elektron dat ze zelf missen, en daar gezonde cellen voor ontregelen en schade berokkenen.

Een gezonde levensstijl met een gevarieerd menu, voldoende slaap en ontspanning zijn cruciaal. Een UV-filter smeren is voor een gezonde huid, ons grootste orgaan, zou reeds tot je dagelijkse ritueel moeten behoren. Maar wat met luchtvervuiling?

Meer en meer merken beginnen in te zetten op het effect van het teveel aan vrije radicalen op onze huid en willen in het bijzonder beschermen tegen de invloed van luchtvervuiling. De producten maken gebruik van antioxidanten die de vrije radicalen op de huid neutraliseren en de reserves van de huid aanvullen, wat het afweersysteem verbetert. Naarmate we ouder worden, gaat ons lichaam van nature minder antioxidanten aanmaken. Naast gezonde voeding met veel groenten en fruit is een aangepaste verzorging dus zeker geen slecht idee. We verzamelden 8 producten in verschillende gedaantes.

Klik hieronder om de galerij te bekijken!

Slow Age van Vichy, € 31,55 bij de apotheek

 

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Biotherm, Environ, Kiehl's, Olaz, Pronails, REN, Valmont, Vichy.