13 beauty musthaves voor perfecte wenkbrauwen
©

13 beauty musthaves voor perfecte wenkbrauwen

Leestijd: 1 min

Je wenkbrauwen mooi in vorm brengen verandert je hele oogopslag en opent je blik. Ontdek hier alles wat je nodig hebt om mooie, volle wenkbrauwen te bekomen. Van fixerende gels over poeders, tot pommades...

Alles begint bij de vorm. Kam je wenkbrauwen met een kleine wenkbrauwborstel of met een fixerende wenkbrauwmascara en zorg voor een mooie basisvorm (hier lees je hoe). Doe dan beroep op één van onderstaande hulpmiddelen. Succes!

 Wegwijs door de texturen

  • Potlood

Gebruik een potlood voor een meer afgetekend en grafisch effect. Kies voor een scherpe punt en een zo droog mogelijke textuur, zo teken je subtiel ‘valse’ haartjes bij.

  • Poeders

Poeders kleuren de wenkbrauwen met een schaduw in, het effect is meer natuurlijk en minder grafisch dan dat van een potlood, en heel makkelijk toe te passen voor een leek. Je kan een algemene schaduw aanbrengen door de volledige wenkbrauw (subtiel!) in te kleuren of met een plat penseeltje denkbeeldige haartjes schetsen tussen je eigenlijke wenkbrauwharen.

  • Gel-crème

Een gel-crème houdt een beetje het midden tussen de andere twee en zorgt voor een gesofisticeerd effect, je gebruikt het net zoals een potlood om haren bij te tekenen.

De tools

 

 

 

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Producten, Shopping, Wenkbrauwen, Wenkbrauwpoeder, Wenkbrauwpotlood.