Zomerparfums: de zon in een flesje
© Pers

Zomerparfums: de zon in een flesje

Leestijd: 1 min

Zon en vakantie, dat vraagt om zomerse geuren die je extra vrolijk maken. Oranjebloesem, bergamot, citrusvruchten en monoï zorgen voor een zomerse toets. Deze nieuwkomers zijn alvast onze favorieten.

/

 

zomerparfums zomergeuren

1. Sun van Nuxe

Dit geurwater ruikt naar de bekende Nuxe olie maar dan nog zonniger. Met pettitgrain (de bladeren en takjes van de sinaasappelboom), sinaasappel, vanille, kokos en tiarébloemen, €23.

/

zomerparfums zomergeuren

2. Body Spray Do Son van Diptyque

Geparfumeerde lichaamsspray met een erg frisse oranjebloesemgeur, afkomstig van de Afrikaanse oranjebloem. Verder ook roos, iris, roze peper, benzoïne en muskus, €45.

/

zomerparfums zomergeuren

3. The Ritual Of Karma van Rituals

Een verfrissende lichaamsmist met lotus en bergamotolie die bekendstaat om haar rustgevende eigenschappen. Je vindt in dit gamma ook zonnebescherming met hetzelfde parfum, € 16,50.

/

zomerparfums zomergeuren

4. Eau de Soin van Lancaster

Ook in dit zomerparfum ruik je veel bloemen: fresia en bergamot in de top, oranjebloesem, jasmijn en neroli in het hart en witte musk in de basis, € 28,95.

/

zomerparfums zomergeuren

5. La Fille De l’Air Monoï

Het oorspronkelijke parfum met oranjebloesem en vanille was al een zomertopper, met extra monoï erbij raak je nog meer in vakantiestemming! €71.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Parfum, Zomer, Zomergeur, Zomerparfum.