Zo was de Marie Claire x Planet Parfum Beauty Masterclass!
©

Zo was de Marie Claire x Planet Parfum Beauty Masterclass!

Leestijd: 1 min

4 augustus was een memorabele dag voor de stad Knokke. Het was dan niet alleen de Nacht van 't Zoute maar (en vooral) ook de Marie Claire x Planet Parfum Beauty Masterclass! Onze gelukkige lezeressen kregen van Bobbi Brown alle tips & tricks mee voor een onberispelijke, natuurlijke make-up look. Ook Jo Malone was van de partij om ons de laatste snufjes op parfum-vlak voor te stellen. 

Vrijdagnamiddag, het ideale moment voor wat felbegeerde me-time. Hoe beter aan je weekend beginnen dan heerlijk ontspannen en mooi opgemaakt? Dat vinden wij bij Marie Claire ook! Daarom verwelkomden we onze lezeressen op 4 augustus in de Planet Parfum-boetiek op de Lippenslaan in Knokke met een glaasje bubbels en heerlijke borrelhapjes voor een onvergetelijke Beauty Masterclass! Na de nodige verfrissing, mocht iedereen plaatsnemen aan de lange tafel, waar voor elke deelneemster een spiegeltje, setje make-up borstels en make-up face chart klaar lag. De make-up experte van Bobbi Brown legde stapsgewijs uit hoe je een natuurlijke, nude make-up look creëert. Het gelegenheidsmodel? Beautyredactrice Laura!

L

 

/

Bobbi Brown

Wat hebben we geleerd? Dat het heel belangrijk is om je huid goed te preppen! We beginnen met een moisturizer die tegelijk een primer isZo is je huid niet alleen goed gehydrateerd maar blijft je make-up ook nog eens de hele dag én avond zitten. Vervolgens camoufleren we onzuiverheden met de magische Retouching Wand – onze favoriet. Wat bronzer en blush en onze huid straalt! Nu de ogen: we brengen onze mascara aan en leren hoe we onze wenkbrauwen tot perfecte boogjes omtoveren – helemaal brow-tastic!

BB

 

Jo Malone

Make-up, check! Nu de rest. Jo Malone pampert ons met heerlijk geurende handcrème en een cologne die perfect bij onze persoonlijkheid past. Onze nieuwe signature scent? De Peony & Blush Suede Cologne van Jo Malone!

JM

En zo waren onze lezeressen helemaal ready voor de Nacht van ’t Zoute! Ontdek hieronder de foto’s : 

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Bobbi Brown, Jo Malone, Planet Parfum.