Zes sterke vrouwen poseren in de nieuwe lingeriecollectie van PrimaDonna
© Pers

Zes sterke vrouwen poseren in de nieuwe lingeriecollectie van PrimaDonna

Leestijd: 1 min

Stijlvolle lingerie met een sexy look én het ultieme comfort voor je vollere boezem, het kan. Het bewijs wordt geleverd door de nieuwe campagne van PrimaDonna, die fans in de spotlight zet.

/

Wat een combinatie van comfort en mode doet voor je uitstraling en je zelfvertrouwen, toont PrimaDonna met haar nieuwe voorjaarscollectie. Geen modellen maar zes fans mochten de SS24-collectie als eerste ontdekken en lieten zich fotograferen in de nieuwste lingeriemode.

Recept voor zelfvertrouwen

Sexy lingerie die steun biedt aan een vollere boezem: het doet wonderen voor je zelfvertrouwen en zelfacceptatie, zo blijkt. Het is de boodschap van de nieuwe ‘Young & Daring’ voorjaarscollectie van het Belgische lingeriemerk PrimaDonna, dat al 150 jaar lingerie maakt voor vrouwen met rondingen en een vollere cupmaat.

Het is intussen de derde keer dat PrimaDonna haar fans in de spotlight zet als modellen voor één dag. Want wie kent het PrimaDonna-effect beter dan de vrouwen die hun lingerie dragen?

/

Zie jezelf in een ander licht

Ook mét de nodige dosis zelfvertrouwen was deelnemen aan een lingerie-fotoshoot een kleine overwinning in de modellen hun weg naar meer zelfacceptatie. Model voor één dag Sanne: “Eerst had ik twijfels, maar toen dacht ik: ‘Waarom niet?’. Mezelf in een ander licht zien kan me helpen zelfverzekerder te zijn en mezelf graag te zien.” Zo wil ze ook andere vrouwen inspireren om op een andere manier naar hun lichaam te kijken. “Ik wil andere vrouwen tonen dat je je comfortabel kan voelen in je lingerie, ook als je geen kleine maat draagt.”

“Het PrimaDonna-effect is in de eerste plaats iets fysieks”, zegt Sarah. “Je voelt je sterker omdat je lingerie perfect past, je ondersteunt. Als ik mezelf dan in de spiegel zie, denk ik ‘Oh, ik kan er ook goed en fashionable uitzien’. Het helpt me om mezelf mooi te vinden.”

Van B- tot en met M-cup

Al meer dan 150 jaar laat PrimaDonna vrouwen met een vollere boezem zelfverzekerd en trots schitteren in lingerie met een perfecte pasvorm en een modieuze look. Elk seizoen vertalen ze de trends naar designs die boezems van B- tot en met M-cup het ultieme comfort en de allerbeste ondersteuning bieden. Sexy lingerie of een setje dat zit als gegoten, een trendy snit of een beha die je boezem stevig ondersteunt: dankzij PrimaDonna-lingerie hoeft geen enkele vrouw met een vollere boezem nog te kiezen tussen stijl of comfort.

PrimaDonna lanceert nu ook een enquête in vier Europese landen, België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, om na te gaan hoe het gesteld is met het zelfvertrouwen en de trots van vrouwen op hun lichaam en hun boezem. De resultaten worden gedeeld vanaf midden maart 2024.

Heb je zin om zelf te poseren voor een professionele camera? Laat je gegevens via de website en word één van de gezichten van de AW24-campagne.

Lees ook: Topmodel Georgia May Jagger over stijl, trends en duurzaamheid

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Lingerie, Mode.