Wij testten de hifu-facelift zonder chirurgische ingreep in het Celestetic Center
©

Wij testten de hifu-facelift zonder chirurgische ingreep in het Celestetic Center

Leestijd: 2 min

Een facelift waar geen scalpel komt bij kijken, zonder herstelperiode en de bijbehorende verplichte afzondering – dat is wat de niet-chirurgische hifu-facelift van Celestetic belooft. Wij testten het voor jullie uit in het nieuwe Celestetic Center in Lasne en laten jullie delen in onze kennis.

De niet-chirurgische hifu-facelift is een behandeling met gerichte ultrasone trillingen, ontwikkeld door het Belgische labo Celestetic.

Wat is het?

Deze behandeling met gerichte ultrasonen doet de onderhuidse temperatuur stijgen tot 60°. Er komt geen scalpel bij kijken.

Door die ‘aanval’ trekken de collageenvezels samen, met een onmiddellijk liftend effect als resultaat. Er is geen risico op brandwonden: er wordt gericht gewerkt, en de blootstelling duurt slechts een fractie van seconden.

Op lange termijn bevordert zo’n facelift zonder scalpel de celvernieuwing en de collageenproductie. Resultaat: de huid is strakker, resistenter en minder dun.

Concreet

De eigenlijke behandeling verloopt in drie fasen en wordt uitgevoerd met de Up Lift, een machine ontwikkeld door Celestetic. Met behulp van drie verschillende koppen bereikt de schoonheidsspecialiste achtereenvolgens drie huiddieptes (4,5 mm, 3 mm en 1,5 mm).

De ultrageluiden worden geproduceerd door een soort van kleine boorhamertjes die de zuurstofmoleculen binnenin de sonde dooreenschudden.

De schoonheidsspecialiste strijkt de eerste kop in met een geleidende gel en begint dan met de diepste zone, onder de kin, om vet op te lossen. Vervolgens behandelt ze de gelaatsomtrek met de tweede kop. Dan komt de hals aan de beurt met de derde kop, samen met de driehoekige zone tussen de kaak- en jukbeenderen.

Eerlijk? Dit is geen pretje. Ook al is het een stuk minder pijnlijk dan de hifu-therapie die in de esthetische geneeskunde wordt beoefend, het voelt aan alsof er tientallen naalden diep in je huid prikken.

Als je overgevoelig bent, kun je voor de behandeling best een verdovingscrème aanbrengen.

 

celestetic

/

Het resultaat

Ronduit spectaculair! Na één sessie is de huid van mijn hals strakker gespannen en mijn gelaatsomtrek steviger.

Voor een duurzaam resultaat (anderhalf jaar) worden drie sessies aanbevolen, gespreid over 6 à 8 weken. Er zijn geen contra-indicaties en je blijft toonbaar – tegen het einde van de sessie kleurt de huid gewoon een beetje roze.

Voor wie?

Voor wie geobsedeerd is door een dubbele kin (minstens 50 % minder volume), gelaatsomtrek, hals, decolleté of slappe armen.

/

Celestetic Center in Lasne

Celestetic, gespecialiseerd in cosmeceutica en apparaten geïnspireerd op de esthetische geneeskunde, opende beautycentra die over de nodige technologie beschikken om hoogstaande behandelingen aan te bieden.

Het allernieuwste Celestetic Center in Lasne biedt allerlei hightech behandelingen aan voor het gelaat en lichaam, zoals cryotherapie, microdermabrasie, naaldloze mesotherapie, permanente ontharing, …

Daarnaast kun je er een compleet assortiment cosmeceuticals kopen om de effecten van de behandelingen thuis te verlengen.

 

produitscelestetic

 

Niet-chirurgische hifu-facelift van Celestetic, € 300 per sessie van 1 uur, in de Celestetic Centers van Lasne, Stockel en Chaumont Gistoux

Zin om een behandeling uit te proberen die is geïnspireerd op de esthetische geneeskunde? Waag je kans, en wie weet win je een korting van € 300 op het permanente ontharingspakket met de Epilpro Diode Laser van Celestetic. Verder op deze pagina kun je deelnemen aan de wedstrijd!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Celestetic. https://celestetic.be

Commercieel team De artikels van >