3 adresjes om heerlijk te relaxen aan de Westkust
© Nicol' Andrea

3 adresjes om heerlijk te relaxen aan de Westkust

Door Linda Heynderickx
Leestijd: 1 min

De Belgische kust bestrijkt zo’n 67 kilometer. Plek zat, met andere woorden, voor wellnesscentra om zich te settelen om jou tijdens je vakantie of weekendje weg eens goed in de watten te leggen. Wij zochten, en vonden, alvast de drie leukste adresjes aan de Westkust waar je even helemaal tot rust kan komen.

 Eerder verschenen in Marie Claire België – juni 2017

1. Aquarelle

Op een paar passen van het strand en de duinen gaat in Koksijde een hele wellnesswereld voor je open. Aquarelle heeft een privé-ontspanningsruimte boordevol faciliteiten. Een jacuzzi onder een fonkelende sterrenhemel, een aromatisch stoombad in parelmoer mozaïek of een hot stones sauna met ergonomische ligbanken; bij Aquarelle vind je het allemaal. Bovendien kan je er ook ontbijten, lunchen en dineren, of overnachten in het aanpalende hotel Hof ter Duinen.

wellness relaxen Westkust Nieuwpoort Panne Koksijde

Nicol’ Andrea

Aquarelle, Albert I laan 141, Oostduinkerke aan Zee (Koksijde), 058/51.32.41, www.sauna-aquarelle.be

/

2. Beautycenter Lilia

wellness relaxen Westkust Nieuwpoort Panne Koksijde

Shutterstock

Zen en een ontspannen sfeer kenmerken dit beautycenter. Hamamrituelen bieden er helende relaxatie, sauna kan er privé of met vrienden, de jacuzzi borrelt je spieren los, weldoende balneotherapie ontspant lichaam en geest, heerlijke massages met arganolie, hot stones of kruidenstempels verjagen de stress in een handomdraai. In de make-upcorner kan je terecht voor dag- of avondmaquillage, er is een gelnailbar en een manicure/pedicure-corner. Lillia verzorgt je van top tot teen.

Lillia, Nieuwpoortlaan 36, De Panne, 058/59.56.26, www.beautycenterlilia.be.

/

3. Sauna Nieuwpoort

wellness relaxen Westkust Nieuwpoort Panne Koksijde

Nicol’ Andrea

Bij Sauna Nieuwpoort kan je terecht voor 3 arrangementen: Back to Basic (privégebruik van de volledige ontspanningsruimte en alle faciliteiten gedurende 2 uur plus fles water van het huis), Sweet Wellness (privégebruik van de ontspanningsruimte en alle faciliteiten gedurende 2 uur (bijboeken kan), met een fles bubbels en een bord vers fruit of antipasti) en Sleeping Well(ness) (overnachting in de Junior Suite van hotel Cosmopolite met uitgebreid ontbijtbuffet, gebruik van de ontspanningsruimte (2 uur) en een fles bubbels in de wellness). Voor alle arrangementen is reservatie noodzakelijk.

Sauna Nieuwpoort, Albert I laan 141, Nieuwpoort, 058/23.33.66, www.saunanieuwpoort.be.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Hotspots, Relaxen, Wellness, Westkust.