Zo vind je jouw signature parfum
© Foto: Pinterest

Zo vind je jouw signature parfum

Leestijd: 1 min

Je parfum als finishing touch bij je outfit? Prima idee... Er is niets mis met Miss Dior, Black Opium of La Vie Est Belle, maar je kan ook op zoek gaan naar je eigen exclusieve geurtje. Bij Jo Malone London en In Fine bijvoorbeeld, die elk een bijzonder parfumconcept aanbieden.

Bij Jo Malone London smelt je twee parfums samen tot je signature scent dankzij de Fragrance Combining-formule van het Britse parfummerk. Je kan alle twintig geuren van het huis met elkaar combineren tot je perfecte mix. De parfums zijn ingedeeld in zes categorieën, van fris tot warm. Ben je een warm type, maar zit er ook een licht kantje in je verstopt? Dan kan je bijvoorbeeld het frisse Lime Basil & Mandarin combineren met het diepe Wild Fig & Casis. Eerder een fleurig type? Mix dan eens White Jasmine & Mint met het meer intense Orange Blossom. En zo kun je nog 38 andere duo’s samenstellen, tot je het paar vindt dat je eigen identiteit perfect samenvat.

Fragrance Combining Jo Malone

Tip: smeer, voor je om de beurt je parfums verstuift, eerst bodylotion of een droge lichaamsolie als basis om je huid te beschermen.

Het vriendelijk personeel van Senteurs d’Ailleurs helpt je graag bij de creatie van je exclusief, luxueus en very posh luchtje, in de boetiek in Brussel (Stefaniaplein 1A).

Ook bij In Fine kan je je personal scent creëren. Het merk, gecreëerd door de Franse meesterparfumeur Jean Patout, heeft maar liefst 56 parfums, van klassieke tot meer gewaagde en speciale geuren. Die werden allemaal gecreëerd na jarenlang onderzoek naar de meest voorkomende karaktertrekken. Via verschillende parfumdegustatietechnieken ontdek je welk parfum het best bij je karakter past. Om je eigen geurtje te vinden word je onderworpen aan diverse parfumdegustatietechnieken, die je leiden tot de parfum die het best bij je eigen karakter past. Een ideale manier om jezelf te onderscheiden van de anderen!

Foto: Infinegent.be

Foto: Infinegent.be

Tip: De In Fine Cadeaubox. Daarmee kan je bij In Fine op geurreis om je ideale parfumbestemming te ontdekken.

In Fine is in België verkrijgbaar in Antwerpen, Brugge, Gent en Kanegem.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Geur, In Fine, Jo Malone London, Parfum, Personaliseren, Samenstelling.