Sissy-Boy breidt uit met een verzorgingslijn
© Sissy Boy

Sissy-Boy breidt uit met een verzorgingslijn

Leestijd: 1 min

Sissy-Boy, de lifestylewinkel met Nederlandse roots, breidt het assortiment uit met een verzorgingslijn voor mannen en vrouwen gebaseerd op oosterse schoonheidsrituelen. Zoals we van Sissy-Boy gewend zijn, zien de producten er prachtig uit. Bovendien zijn ze vrij van parabenen, SLES chemicaliën en kleurstoffen en zijn ze niet op dieren getest.

De eerste verzorgingslijn van Sissy-Boy springt mee op het spoor van de oosterse beautytradities die focussen op de essentie van de natuur en het verzorgen, verrijken en verjongen van lichaam een geest. Ook de verpakking is sober en trendy. Toeters en bellen moet je hier niet zoeken. De natuurlijke geuren maken de connectie met Azië. We ruiken citroengras met basilicum, Aziatische jasmijn in combinatie met orchidee en een mix van magnolia en bergamot.

Tussen het verzorgingsritueel voor vrouwen vind je een hand & body lotion, een lip cream, een hand & body wash, een zeepblokje en een body balm terug. Voor mannen is er een complete grooming set, bestaande uit een scheercrème, een aftershavebalsem, een baardolie en een scheerkwast. Ook interieurparfums zitten in de collectie, zowel in de vorm van verdampers als geurstokjes om decoratief op de kast te zetten.

verzorgingslijn

Sissy-Boy

De producten van Sissy-Boy zijn verkrijgbaar bij meer dan veertig vestigingen in de Benelux en via de webshop. Meer info op www.sissy-boy.com.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Conceptstore, Sissy Boy, Verzorging, Verzorgingslijn.