De beautygeheimen van Gigi Hadid
©

De beautygeheimen van Gigi Hadid

Leestijd: 1 min

Gigi Hadid is het gezicht van The Girl, de nieuwe geur van Tommy Hilfiger. En daar heeft het topmodel wel wat over te vertellen, maar ze heeft het ook over bad hair days, boksen en vrouwen die je het gevoel geven dat je welkom bent. 

Wat vind je lekker aan The Girl? 

“Ik hou van het cleane en frisse gevoel van de geur. Ik hou van een parfum dat niet overheerst, maar het licht en luchtig houdt. Het is een flirterig parfum dat ideaal is om uit te gaan, maar ook veelzijdig genoeg is om overdag te dragen.”

Hoe voel je je als je de geur draagt?

“Levendig en fun, net zoals de geur van het parfum. Ik vind het een goede finishing touch net voor ik de deur uitga.”

Wat is je dagelijkse beautyroutine?

“Ik ben nogal easy-going. Mijn haar zit meestal samen in een paardenstaart of een chignon en ik hou mijn make-up simpel. Ik gebruik bronzer, mascara en een vleugje parfum en dan ben ik de deur uit. Ik hou van een simpele routine als ik een vrije dag heb.”

Wat maakt een vrouw mooi?

“Vrouwen zijn mooi als ze vol zelfvertrouwen zitten, warm zijn en je het gevoel geven dat je welkom bent. Ik heb het geluk gehad om sommige vrouwen te ontmoeten naar wie ik opkeek toen ik jonger was. De dames die me echt raken en me nog steeds inspireren zijn die vrouwen die deze kwaliteiten hebben.”

Hoe blijf je in vorm?

“Ik boks het hele jaar door. Zo hou ik mijn lichaam in vorm en het is een geweldige manier om een uur lang aan niets anders te denken. Zo kan ik, zonder het me te realiseren, de dingen ineens duidelijk zien.”

Wat is je belangrijkste beautytip?

Less is more. Er zijn events of momenten die om een glamoureuze look of een statement vragen, maar ik hou het meestal natuurlijk.”

Zonder welke make-up kan je echt niet leven?

“Nude lipstick. Dat is een geweldige basic die bij elke outfit en look past.”

Hoe zorg je ervoor dat je er fris uitziet na een korte nacht?

“Ik probeer zoveel mogelijk te slapen. Maar als dat niet het geval is, helpt koffie. Als ik op de set ben krijg ik altijd veel energie als ik omringd ben met mensen met wie ik graag werk.”

Een bad hairday: wat doe je?

“Mijn haar op een chignon steken! Als mijn haar slecht valt, steek ik het gewoon op en niemand die ook maar iets vermoedt.”

Wat is je beautymantra?

“Eet clean om fit te blijven, eet een burger om mentaal gezond te blijven.”  

 

copyright foto’s: Tommy Hilfiger.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Gigi Hadid, Parfum, The Girl, Tommy Hilfiger, Vanity star.