Zien: de make-up tutorial van Peter Philips met de Metallics collectie van Dior
© Pers

Zien: de make-up tutorial van Peter Philips met de Metallics collectie van Dior

Door Charlotte Deprez & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De Belgische visagist en Creatief Directeur van Dior, Peter Philips, liet zich voor de nieuwe Metallics make-upcollectie van het modehuis inspireren door de typische kleuren van de herfst. Het resultaat is een verbluffende verzameling producten in metallic tinten met rijke texturen.

Het meest vernieuwende product uit het mooie gamma is de Metalizer Eyes & Lips, een hybride product dat verkrijgbaar is in zes tinten die allen pigmenten met een metallic effect bevatten. De textuur van het product is nogal vloeibaar, maar het droogt enorm snel op. Peter Philips legt ons uit hoe hij de Metalizer Eyes & lips gebruikt om een metallic toets toe te voegen aan je oogmake-up.

Om je blik nog intenser te maken, gebruik je de nieuwe Diorshow Bold Brow. Met dit product breng je niet alleen je wenkbrauwen in de plooi, het verstevigt ze ook dankzij een actieve cocktail van vitamines E, B5 en B8.

Je kan de kleuren van de collectie in drie woorden beschrijven: intens, lumineus en metallic – Peter Philips

tutorial Dior Metallics

Pers

De Metallics collectie bevat ook zes nieuwe tinten lippenstift Rouge Dior, twee nieuwe 5 Couleurs oogschaduwpaletten en twee versies van de Diorblush Colour & Light. Dit hebbeding bevat zowel een matte blush als een parelwitte highlighter om je jukbeenderen te accentueren.

En last but not least brengt het merk ook drie nieuwe metallic nagellaktinten op de markt. Metallics is een antracietgrijze kleur vermengd met roze, groene en mauve accenten. Enigma is een goudkleurige zandtint en Paradox is een donkergroene metallickleur.

In de onderstaande video praat Peter Philips  over zijn visie op de collectie en legt hij uit hoe je de producten uit de collectie gebruikt.

De Dior Metallics collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Dior, Dior Metallics, Peter Philips, Tutorial.