Tutorial: gezonde, glanzende krullen met een knipoog naar de seventies
© Marie Claire x Dyson

Tutorial: gezonde, glanzende krullen met een knipoog naar de seventies

Leestijd: 2 min

Van bloemenprints tot de alomtegenwoordige mouwloze spencers en flared jeans: de seventies zijn helemaal terug van weggeweest. Ook influencer Annabel Pesant is mee met de trend en legt je stap voor stap uit hoe je gezonde, glanzende seventies krullen kan creëren.

Hittebeschadiging is ongetwijfeld een van de grootste vijanden van glanzend en gezond haar. Daarom is het belangrijk je haar steeds te beschermen met producten vooraleer het te stylen. Maar ook met goede stylingtools kom je een heel eind. Annabel is al jaren trouwe fan van Dyson. “De Airwrap multi-styler was een echte life changer voor mij. Als ik uitga, creëer ik met deze tool heel gemakkelijk een look net zoals bij de kapper. Bovendien gebruik ik dit product super graag omdat het geen extreme hitte gebruikt maar een luchtstroom. Dat is veel gezonder voor mijn haar in vergelijking met andere stylingtools, waardoor ik mooi glanzend haar heb zonder pluis.”

Zo creëer je seventies krullen in 7 stappen met behulp van de Dyson Airwrap multi-styler

  1. Start met nat haar en verdeel wat styling mousse over je haar.
  2. Bevestig het pre-styling dryer opzetstuk aan de Dyson Airwrap multi-styler en droog je haar voor 80% tot handdoekdroog haar. Verdeel je haar in gelijke stukken.
  3. Bevestig het 20-30 mm opzetstuk aan de Dyson Airwrap multi-styler. Neem een sectie haar. Zorg ervoor dat de pijlen weg van je gezicht wijzen.
  4. Selecteer maximaal vermogen en temperatuur. Plaats de Dyson Airwrap multi-styler aan het einde van de sectie haar en het wikkelt zichzelf rond het opzetstuk. Houd 30 seconden.
  5. Druk op cold shot om de krul te fixeren en houd 5-10 seconden. Zet de Dyson Airwrap multi-styler uit vooraleer je je haar losmaakt van het opzetstuk.
  6. Bevestig het 20-30 mm opzetstuk aan de Dyson Airwrap multi-styler voor de andere kant van je haar. Let erop dat de pijlen weg van je gezicht wijzen.
  7. Houd je hoofd ondersteboven en schud met de krullen. Ga er voorzichtig doorheen met je vingers voor een natuurlijke look. Fixeer met wat haarlak voor een langdurig resultaat. Ready!

Geven of krijgen?

Net op tijd voor de feestdagen komt Dyson met een limited edition koperkleurige cadeauset met de Dyson Supersonic-haardroger en de Dyson Airwrap multi-styler. Koperen accenten op de tools brengen een eerbetoon aan de koperelementen die mee aan de grondslag liggen van de digitale V9-moter van Dyson. Die laatste is slechts 27 mm breed en zit in de handgreep voor een goede balans in de hand én stuwt zo’n 13 liter lucht per seconde voort, waardoor het veel sneller droogt dan andere föhns. In combinatie met de Air Multiplier-technologie laat dit je toe om je haar snel en precies te drogen.

Dyson Airwrap multi-styler

De digitale motor zorg voor een Coanda-effect, dat optreedt wanneer een snelle luchtstraal over een oppervlak stroomt en zich door drukverschillen aan het oppervlak hecht. De aerodynamici van Dyson maakten van dit principe gebruik om de Dyson Airwrap multi-styler te creëren, waarmee je je haar kan stylen met enkel lucht in combinatie met warmte. Het resultaat? Een natuurlijke look en glanzend haar, zonder extreme hitteschade. Wij zijn alvast verkocht!

Dyson Airwrap multi-styler

Dyson Airwrap multi-styler, foto: Jon Verhoeft

Dyson Supersonic haardroger

Maar ook de Dyson Supersonic haardroger is erg geliefd bij beauty lovers wereldwijd. De haardroger is geschikt voor verschillende haartypes en maakt gebruik van een snelle maar gecontroleerde luchtstroom waardoor hij je haar krachtig en snel droogt. Bovendien is de Dyson Supersonic stiller dan andere haardrogers, beschermt hij je haardos tegen externe hittebeschadiging én helpt hij glans te behouden.

Dyson Supersonic haardroger

Dyson Supersonic haardroger, foto: Jon Verhoeft

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dyson.
www.dyson.be

Lees ook: 

Twisted candles: zo maak je zelf de populaire gedraaide kaarsen
The Queen’s Gambit: het verhaal achter de nieuwe verslavende serie op Netflix

Commercieel team De artikels van >

Tags: Dyson, Haar, Tutorial.