Top 10 parfums voor mannen om te geven met Kerstmis dit jaar
© Launchmetrics Spotlight

Top 10 parfums voor mannen om te geven met Kerstmis dit jaar

Leestijd: 1 min

De feestdagen staan voor de deur, en wat is een beter cadeau voor mannen dan een verfijnde en betoverende geur? Ontdek onze selectie van de beste parfums voor mannen die je dit jaar cadeau geeft met Kerstmis. 

/

Ben je op zoek naar een cadeau voor een man, dan kom je nogal vaak uit bij de cliché’s. Niet dat er iets mis is met een goede fles drank of een das of sokken, maar het kan wel iéts origineler en vooral ook persoonlijker.

Lees ook: Met deze huisparfums haal je meer sfeer in huis.

Een parfum is niet alleen een geur, het is een unieke expressie van stijl en persoonlijkheid. Daarom stelden we voor deze feestdagen een lijst op van parfums voor mannen die verder gaan dan het alledaagse. Van verkwikkende citrusnoten tot de diepte van houtachtige aroma’s; onze selectie belichaamt een scala aan geuren, ontworpen om aan diverse smaken en voorkeuren te voldoen. Een parfum voor elke stemming, elke gelegenheid en elke man die een vleugje elegantie waardeert.

Parfums voor mannen met kerst: onze selectie

Lees ook: Dit zijn de leukste kerstmarkten in het buitenland waar je met de trui naartoe kan.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.