Tiany Kiriloff is het gezicht van nieuwe Estée Lauder campagne
© Estée Lauder

Tiany Kiriloff is het gezicht van nieuwe Estée Lauder campagne

Leestijd: 1 min

Ze is gek op mode en lifestyle, mama van drie superschattige dochters  (#minikirilove), styliste, journaliste en blogger. Ze is niet meer piepjong, maar wel prachtig ouder. Geen wonder dus dat Estée Lauder Tiany Kiriloff uitkoos als het gezicht van de nieuwe Revitalizing Supreme+ Beneluxcampagne.

Elke dag is een vel blanco papier, luidt de slogan van de campagne, en wij twijfelen er niet aan dat Tiany dat blad elke dag opnieuw met veel plezier vol pent. Net als jij ongetwijfeld. En als dat dan nog eens zonder rimpels kan, is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Het Estée Lauder Revitalizing Supreme+ gamma bestaat uit oogcrème boordevol actieve, anti-ageing ingrediënten (€ 67,42), een voedende, exfoliërende crème (€ 51,72) en een lichtere, olievrije crème voor de gemende tot vette huid (€ 106, 54). Meer info op www.esteelauder.be.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Estée Lauder, Tiany Kiriloff.