The Carecut: knippen én verzorgen in één keer
©

The Carecut: knippen én verzorgen in één keer

Leestijd: 1 min

Een kappersbeurt zorgt altijd voor gezond (ogend) haar. Maar de nieuwe Carecut-techniek belooft meer: je zou geen last meer hebben van gespleten haarpuntjes én sterkere lokken krijgen. Qué? 

Je probeert je haar te laten groeien, maar op een bepaald punt duiken ze onvermijdelijk op: gespleten puntjes. Je kan ze dan met stylingproducten tijdelijk aan elkaar lijmen, maar eigenlijk moeten ze eruit en werkt enkel een goede kappersbeurt om opnieuw gezond haar te krijgen. The Carecut gaat een stapje verder en belooft ook een betere algemene haarkwaliteit voor lange tijd.

Een elektrisch verwarmde schaar knipt je lokken en verzegelt ze tegelijkertijd. De warmte verwarmt de keratine in het haar die zich als afsluitend zegel over de haarpunt legt als de schaar knipt. Het voordeel daarvan? De verzorgende bestanddelen en de natuurlijke hydratatie kunnen in de haarvezel behouden blijven waardoor je haar langer tegen uitdroging is bestand. Je lokken blijven ook glanzen en zijn veerkrachtiger en fijn haar krijgt extra volume door de verzegeling. Je haarpunten zouden niet uitdunnen of gaan pluizen en je haar voelt sterk van de wortel tot de puntjes. Dat betekent dus dat je je haar makkelijk en mooier langer kan laten groeien.

In Frankrijk en Duitsland knippen verschillende salons al met The Carecut. In ons land vind je salons die the Carecut aanbieden hier.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Haar, Kapsel, The Carecut.