Het wordt alsmaar zotter: dit is de laatste nieuwe beautytrend
© Instagram @makeupisart_x

Het wordt alsmaar zotter: dit is de laatste nieuwe beautytrend

Door Emma Verbeke
Leestijd: 2 min

In de categorie bizarre beautytrends hebben we de laatste tijd al heel wat opvallende rages voorbij zien komen. En als het van de Britse make-upartieste Ellie Costello afhangt, kiezen we binnenkort allemaal voor de terrarium ooglook: een echte bloementuin op je ogen.

Make-upartieste Ellie Costello is pas negentien jaar oud, maar ze barst nu al van talent. Sinds kort verovert ze Instagram met haar bijzondere ooglooks. Zo creëerde ze de terrarium ooglook, een idee dat razendsnel op de discover-pagina van Instagram terechtkwam – de plek waar alle op dat moment populairste foto’s op het medium verzameld worden.

Voor de ooglook heb je heel veel bloemen uit kunststof, 3D-materiaal en toch ook wat talent nodig. Een bloementuin op je ogen maken, is namelijk niet zo eenvoudig. De Britste Costello heeft het alvast wel onder de knie, want ze bedacht al een hoop verschillende looks met de trend. Ze maakte zelfs een full-face look die simpelweg oogverblindend mooi is, zij het misschien niet direct geschikt voor op de werkvloer.

Wij zijn alvast vol bewondering voor het talent van deze jonge make-upartieste. De terrarium ooglook kan je niet meteen alledaags noemen, maar het is wel een leuk idee voor (bv) het aankomende festivalseizoen. Loop dus maar alvast naar de dichtstbijzijnde hobbywinkel om te beginnen oefenen!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beautytrend, Ellie Costelo, Ogen, Oogmake-up, Terrarium.