Tata Harper eindelijk in België te koop bij Fin du Jour
© Fin du Jour

Tata Harper eindelijk in België te koop bij Fin du Jour

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor iedereen met een crush op het natuurlijke beautymerk Tata Harper. We hebben er even op moeten wachten, maar het merk is vanaf nu ook in België te koop. Finally! Om een crème op de kop te tikken, hoef je alleen maar een uitstapje naar Antwerpen, Kortrijk of Gent te maken. Daar vind je vestigingen van hun eerste Belgische verkooppunt: beauty & lifestyle store Fin du Jour.

P.S.: Voor de leken, Tara Harper is een Amerikaans merk met 100% natuurlijk producten.

Natuurlijke en lokale producten

Dat Tata Harper werkt met natuurlijke producten bewijzen ze nogmaals met hun productieproces. Dat beheren ze naar eigen zeggen volledig zelf, zodat ze de kwaliteit en versheid van hun producten kunnen garanderen.

Ook niet onbelangrijk: het grootste deel van de ingrediënten die Tata gebruikt voor haar producten, wordt op haar eigen boerderij in Vermont verbouwd. Lekker lokaal dus. Daarnaast beloven ze alleen met kwalitatieve ingrediënten te werken. Lijkt ons wel de moeite om eens uit te testen, toch?

Tata Harper

Tata Harper

 

Geïnteresseerd om de producten te leren kennen? Ga dan eens langs bij een van de filialen van Fin du Jour waar je het volledige assortiment kan verkrijgen. Is een tripje naar Antwerpen, Kortijk of Gent toch iets te ver? Dan kan je ook altijd shoppen via de website.

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook: ‘Crush of the Day: Onze 5 favoriete producten van Tata Harper‘. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Beauty, Fin du Jour, Gent, Kortrijk, Tata Harper.