Marie Claire tipt: Laat je haar stylen door L’Oréal in de Brusselse metro
© Pers

Marie Claire tipt: Laat je haar stylen door L’Oréal in de Brusselse metro

Door Melanie Stuckens & Stien Vanbaelen
Leestijd: 1 min

L'Oréal opent vandaag een pop-upstore in het Rogier metrostation te Brussel. Dat het gaat om een zeer unieke pop-up kunnen we beamen, want je kan er niet alleen terecht voor de nieuwe Stylista producten, er zijn ook twee enthousiaste kapsters aanwezig die staan te popelen om je (gratis) van een nieuw kapsel te voorzien. Dus, bad hair day? Dan weet je waar je de komende 3 dagen terechtkan.

Vanaf 18 december liggen de Stylista producten in de winkel. De lijn bestaat uit 8 haarproducten voor 8 verschillende kapsels. Een crème die je vlecht in vorm houdt tot het einde van de dag, een spray om nonchalante beach waves te creëren of een volumeboost voor je dot; L’Oréal heeft het allemaal.

Het leuke nieuws is dat iedereen vanaf vanavond deze Stylista producten in avant-première kan ontdekken. L’Oréal installeerde een coole pop-upstore in het Rogier metro station, waar twee professionele kapster je staan op te wachten. Kleuren en knippen komt er niet aan te pas, maar je gaat wel met een speciale vlechtof een chique dot naar huis. Ben je helemaal verkocht? Neem je favoriete product dan meteen mee naar huis.

L'Oréal@Idem_BxL maakte dit kunstwerk speciaal voor de lancering van de nieuwe collectie Stylista producten. Te bewonderen in de pop-up store in Brussel.

Marie Claire kreeg de eer om de Stylista producten als eerste uit te testen. Zo’n leuke kans konden we niet aan ons voorbij laten gaan, dus trokken we naar Brussel om de proef op de som te nemen. Het eindresultaat was meer dan geslaagd.

L'Oréal

Interesse? Je kan gewoon binnenwippen wanneer je zelf wil, reserveren is namelijk niet nodig. De pop-upstore opent zijn deuren op donderdag 7/12 van 15u tot 20u, vrijdag 8/12 van 15u tot 21u en op zaterdag 9/12 van 13u tot 18u.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Feestkapsels, Haar, Hotspot, L'Oréal, Pop-up, Stylista.