Stel zelf de shampoo van je dromen samen
©

Stel zelf de shampoo van je dromen samen

Leestijd: 1 min

Sommigen dromen van meer volume, anderen willen hun krullen glans geven en nog anderen hopen dringend iets te kunnen doen aan die kapotte haarpunten. Iedereen heeft zo z’n eigen ‘kopzorgen’. Rituals speelt daarop in met een collectie shampoo en conditioner die je volledig zelf samenstelt.

Krullend, golvend of sluik; vet, droog of beschadigd. Geen twee vrouwen hebben hetzelfde haar. Logisch dus dat iedereen ook een andere shampoo nodig heeft. Rituals werkt dankzij het concept The Hair Temple ‘à la tête du client’. De collectie geeft je namelijk de kans om je hoogstpersoonlijke haarproducten samen te stellen.

/

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Je kiest je favoriete geur uit de collectie van Rituals.
  2. Je selecteert twee elixirs die alles in huis hebben wat jouw haar nodig heeft om te schitteren.
  3. Terwijl je wacht in de winkel, worden de elixirs gemixt in je basisshampoo of -conditioner.
  4. Je gaat naar huis met een uniek product. Simple comme bonjour.
/

9 magische elixirs voor elk haarprobleem

De elixirs pakken telkens een specifiek haar-issue op een doeltreffende manier aan. Ze baseren zich daarvoor op eeuwenoude wijsheid zowel als op moderne research.

Dof en futloos haar? Glossy Elixir bevat fruitolie en kokosolie die je haar mooi laten glanzen.
Fijn haar? Je lokken krijgen extra volume zonder dat ze verzwaren met Voluminous Elixir, op basis van tarweproteïnen en chiazaad.
Droog of beschadigd haar? Nutrious Elixir, verrijkt met rijstextract en macadamianootolie, voedt, hydrateert en herstelt je haardos.
Gekleurd haar? Colour Protecting Elixir, dat zonnebloempitextract en vitamine E bevat, beschermt de haarkleur en voorkomt vervaging door de zon.
Pluizig of dun haar? Maak je haar sterk en glanzend aan de hand van de keratine en rode algen in Smoothen Elixir.

 

Blond haar? De kokosolie in Blond Elixir doet je haar stralen, de kamille laat het subtiel oplichten.
Bruin haar? Het Brunette Elixir zorgt voor een diepe, rijke bruine tint dankzij de kokosolie en de ginkgo biloba dat het bevat.
Krullen? Defined Curls Elixir, op basis van moringa en keratine, helpt je om je krullen veerkrachtig te houden, zonder dat ze gaan pluizen.
Haaruitval? Scalp Therapy Elixir met caffeine en rode ginseng stimuleert de haargroei, herstelt het evenwicht van de hoofdhuid en verbetert de kwaliteit van haarkeratine voor een gezondere en dikkere haardos.

De verzorgingsproducten bevatten geen sulfaten, parabenen en siliconen, en zijn net als alle andere producten van Rituals niet getest op dieren.

/

Zelf uitproberen?

Je vindt The Hair Temple in 12 Rituals-boetieks in België. Op rituals.com zie je of er een shop in jouw buurt is. Geen paniek als dat niet zo is: je kunt op de website een test invullen en meteen ook online een gecustomizede shampoo of conditioner bestellen.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Rituals
www.rituals.com

Commercieel team De artikels van >

Tags: Rituals, Shampoo.