Oei, uitgroei!
©

Oei, uitgroei!

Leestijd: 1 min

Geen tijd om naar de kapper te gaan, maar je zit met een uitgroei die je echt niet langer kan bestempelen als hip (s)ombré-effect? Wij hebben de oplossing. 

Haarverzorgingsmerken beseffen dat je niet altijd de tijd hebt om naar de kapper te gaan om je uitgroei bij te kleuren, of dat je die kleurbeurt graag een weekje (of twee) uitstelt. En dus komen ze met gebruiksvriendelijke producten op de markt die je haar (tijdelijk!) kleuren en je uitgroei zo verdoezelen.

Zo is er de Airpod Airbrush 24-Hour Root Touch Up & Hair Color van Temptu (€ 42, verkrijgbaar in zes tinten, via Net-a-porter). Die waterproof spray met erg fijne kleurdeeltjes verdoezelt je haarwortels tot 24 uur lang. Klein detail: je moet ook investeren in de Temptu Airpod (€ 225, via Net-a-porter), een airbrush die voor een egaal resultaat zorgt. (En die je ook kan gebruiken om foundation en blush bijzonder flawless aan te brengen.) Budgetoptie Magic Retouch van L’Oréal Paris (€ 9,99, verkrijgbaar in vijf tinten) liet zich dan weer inspireren door de Hair Touch Up van kappersmerk L’Oréal Professionnel (van dezelfde groep). In drie seconden geef je je uitgroei een kleurtje dat blijft zitten tot de volgende shampoobeurt. Aanbrengen is eenvoudig: goed schudden, van op 10 centimeter afstand verstuiven over je uitgroei en klaar!

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Haar, Kapsel, L'Oréal Paris, Temptu, Uitgroei.