Valentijn: Sisley Paris schenkt haar verleidelijke parfum aan de Liefde
© Marie Claire x Sisley

Valentijn: Sisley Paris schenkt haar verleidelijke parfum aan de Liefde

Leestijd: 2 min

Vergeet juwelen of een boeket bloemen voor 14 februari. Het zeer gewilde Izia La Nuit-parfum omhult de meest gracieuze en mysterieuze roos in een vakkundig gebeeldhouwde flacon.

Sisley Paris hoeft niet meer voorgesteld te worden. Sinds 1976 haalt het beroemde merk zijn inspiratie uit het hart van planten om hoogwaardige parfums en cosmetica te creëren. Tegenwoordig worden de iconische geuren vervaardigd van betoverende en tijdloze sillages die elegantie en vrouwelijkheid combineren. Alles wat je nodig hebt om het hart te beroeren van een moderne vrouw die het potentieel van haar verleidingskunsten volledig omarmt.

Nu Valentijn dichterbij komt, nodigt Sisley Paris je uit voor een romantische reis met Izia La Nuit, de nieuwste exquise geur van het merk.

In de naam van de roos

Izia La Nuit, vernoemd naar haar bedenkster Isabelle d’Ornano, is een geur opgebouwd rond een mysterieuze en unieke roos, die maar één keer per jaar en gedurende een korte tijd bloeit. De unieke geur werd in 2017 tot in de perfectie nagebootst in de eerste Izia-geur, een zonnige en frisse bloemengeur. Enkele jaren later gebruikt deze magnetische bloem een ​​volledig nieuwe sensualiteit om ons hart, ons lichaam en onze zintuigen, die ingeslapen zijn door deze veel te lange winter, te verwarmen.

Een smachtende olfactieve omhelzing

Net zoals een eerste ontmoeting is Izia La Nuit een geur van een verontrustende verslaving. Bergamot, mandarijn, kardemom, magnolia, fresia, patchouli, eikenmos, vanille… Samengesteld uit de fijnste essences, verspreidt deze erg moderne structuur met intense geurnoten een warme, elegante en krachtige geur. Dit weelderige parfum nodigt je uit om emotie, verwondering, voldoening en sereniteit te ervaren, net als de meest passionele liefdesverhalen. Een olfactorische duizeligheid ontstaat, evolueert en transformeert in de loop van de tijd, als een metafoor voor de duizend onvoorspelbare facetten van de liefde.

Liefde

Marie Claire x Sisley

Parfum als allegorie van de liefde

De geuren van onze dierbaren markeren ons voor altijd. Net zoals liefde een ervaring is die evolueert en zich voedt met emoties, kan de ontdekking van een parfum verschillende stadia doorlopen en voor altijd in onze geest verankerd raken. Met zijn inleiding van levendige en opbeurende bloemige geurnoten, lijkt de roos van Izia stralender dan ooit tevoren en krijgt ze eindelijk vorm in een houtachtige en sensuele sillage. Emotie, verwondering, volheid en verlating. Izia La Nuit viert de liefde, haar genialiteit en haar tegenstrijdige impulsen.

Een fles versierd met een nachtelijke elegantie

De Poolse beeldhouwer Bronislaw Krzysztof herinterpreteerde de fles om er een echt kunstwerkje van te maken. Het elegante en kostbare glas werd gekleurd met een diepe, glanzende zwarte lak, waarmee de naam van het parfum, dat werd getekend door de hand van Isabelle d’Ornano zelf, contrasteert. Het is geschreven in bladgoud op een nachtblauwe flacon, gekleed in een sterrenregen. Eén ding is zeker: als de liefde niet eeuwigdurend blijkt, dan zal deze geur dat wel zijn.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sisley.
www.sisley-paris.com

Lees ook
Laat je inspireren door deze 5 beautytrends recht van de catwalk
Dit zijn de nageltrends voor 2021
Onze 10 favoriete beautyproducten onder de € 10

Commercieel team De artikels van >