Shopping: romantisch en comfortabel Peach Fuzz
© Launchmetrics Spotlight

Shopping: romantisch en comfortabel Peach Fuzz

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min
Peach Fuzz, de Pantone-kleur van het jaar, is een fluweelzachte perzikkleur. Het oranjeroze brengt je meteen weer in balans en straalt comfort en harmonie uit. We hebben items op een rijtje gezet die het gevoel van comfort en warmte uitstralen.

Pantone, het bedrijf achter kleurcoderingen, heeft Peach Fuzz gekozen als Kleur van het Jaar 2024. Deze perziktint straalt vriendelijkheid en tederheid uit, met een boodschap van zorgzaamheid, gemeenschapsgevoel en samenwerking. De poëtische en romantische kleur, met een vleugje vintage, omarmt het verleden maar ademt een eigentijdse sfeer.

Pantone biedt ook suggesties over hoe we deze kleur in ons leven kunnen integreren. Het gebruik van zacht en gezellig Peach Fuzz in het interieur schept een uitnodigende ambiance, en voelen romantisch, luxueus en zacht aan.

Deze verrassend veelzijdige tint kan de huid opfleuren en een zachte warmte toevoegen aan ogen, lippen en wangen, waardoor een gezondere uitstraling ontstaat bij degenen die het dragen.

/

Onze favoriete stuks in peach fuzz:

Lees ook: De mooiste sjaals, mutsen en handschoenen van Belgische merken

 

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Kleur, Pantone.