De zichtbare onderbroek blijft de catwalks domineren en dit zijn de mooiste exemplaren
© Launchmetrics Spotlight

De zichtbare onderbroek blijft de catwalks domineren en dit zijn de mooiste exemplaren

Door Kim De Craene en Timon Van Mechelen
Leestijd: 1 min

De zichtbare onderbroek blijft de catwalks seizoen na seizoen domineren. Zorg er dus zeker voor dat je een leuk exemplaar kiest.

/

Volgens de modezoekmachine Tagwalk omvatten 38 procent van de ontwerpers die hun zomerdefilé in Parijs presenteerden, slips in hun collecties. We zagen zichtbare onderbroeken op de catwalk van Dries Van Noten, Coperni, Ann Demeulemeester, Victoria Beckham en Isabel Marant.

Een mogelijke verklaring hiervoor zou kunnen zijn dat het gebruik van doorzichtige jurken en het tonen van ondergoed als bovenkleding een reactie vormt op de trend van lange zoomlijnen die we de afgelopen seizoenen hebben gezien. Wil je meedoen met de trend? Dan is het zeker de moeite waard om een leuk exemplaar te kiezen.

/

Shop onze favoriete slips

Lees ook: Shopping: de comeback van de beugelbeha

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Onderbroek, Shopping, Slip.