Shopping: de comeback van de beugelbeha
© Pers

Shopping: de comeback van de beugelbeha

Door Elspeth Jenkins en Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Na de pandemie, waarin comfort en gemak centraal stonden, ervaren we een opvallende verschuiving in de wereld van lingerie. Vrouwen kiezen niet enkel voor comfortabel, maar ook voor zelfverzekerd en empowered.

/

De nieuwe generatie beha’s voorziet moeiteloos beide. In deze tijden vol verandering komt Love Stories, het Nederlandse lingeriemerk dat bekendheid verwierf met de bralette, met een opvallende lancering: hun eerste beugelbeha.

“Doordat het aanbod in de lingeriemarkt breder is geworden, is het dragen van een beugelbeha vandaag terug een keuze”, zegt Love Stories-oprichtster Marloes Hoedeman. “Geen opgelegde beslissing omdat er simpelweg niets anders bestaat voor wie meer support nodig heeft. Soms wil je een ultieme bralette en soms heb je zin in een beugelbeha. Eindelijk kunnen we aan beide momenten voldoen.”

/

Shop onze favoriete beugelbeha’s

Lees ook: Shopping: het klassieke witte hemd, in extra large

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Beha, Lingerie.