Shop 15 x sneeuwproof laarzen die ook mooi zijn
© MC

Shop 15 x sneeuwproof laarzen die ook mooi zijn

Leestijd: 1 min

Nu we te maken hebben met Siberische temperaturen in België komen sneeuwproof laarzen goed van pas. Gelukkig ben je anno 2021 niet meer veroordeeld tot lompe moonboots. Marie Claire selecteert 15 stevige stappers die ook stijlvol zijn.

Chunky laarzen domineren al een tijdlang het straatbeeld. Ze geven je outfit niet alleen een stoere touch, ze zijn ook comfortabel. De schoenen zitten stevig rondom de voet en de dikke (plateau)zolen zorgen voor voldoende grip zodat je niet onderuit gaat op een ijzige ondergrond. Als het van Prada, Bottega Veneta, Versace en Valentino afhangt, dragen we deze winter een rubberen variant. In pastelkleuren of klassiek zwart. Je kunt er zo mee van je werk het bos in wandelen, een win-win situatie dus.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: 30 juwelen om te geven en te krijgen voor valentijn. Streetstyle inspiratie: stijlvol door de regen. Bekijk hier als eerste de volledige collectie van Simone Rocha x H&M.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Boots, Enkellaarzen.