Bekijk hier als eerste de volledige collectie van Simone Rocha x H&M
© rv

Bekijk hier als eerste de volledige collectie van Simone Rocha x H&M

Leestijd: 1 min

Binnen een kleine maand ligt de designersamenwerking tussen Simone Rocha en H&M in de winkels. Wij mogen als eerste het volledige lookbook onthullen. Neem snel een kijkje!

Na samenwerkingen met onder andere Balmain, Maison Margiela en Erdem, werkt H&M dit jaar samen met de Ierse ontwerpster Simone Rocha. Deze samenwerking viert, net als al het werk van de ontwerpster met Aziatische roots, haar achtergrond en de talloze inspiraties die de groei van haar label bepalen. Van de tradities en ambachten van Hongkong tot grote namen uit de kunstgeschiedenis.

Lees ook: H&M kondigt samenwerking met Simone Rocha aan.

Zoals eerder gezegd, zien we heel wat tartan, kralen, bloemen, roze, rood en verschillende handgemaakte items terug in de collectie. Rocha nam tijdens het samenstellen van deze collectie de tijd om terug te kijken op het archief van haar merk, het doorkammen van haar vroegere collecties en het zorgvuldig herwerken van favorieten. Voor het eerste ontwierp ze ook een mannen- en kinderlijn.

Bekijk hier de vrouwencollectie:

Neem ook een kijkje naar de mannen- en kindercollectie:

Exacte prijzen zijn nog niet bekend, al weten we wel dat de stuks allemaal tussen de € 14,99 en € 249 kosten. In het maartnummer van Marie Claire dat op 26/2 in de winkel ligt, lees je een uitgebreid interview met Simone Rocha.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Zalando reikt eerste Sustainability Award uit aan House of Dagmar. Streetstyle inspiratie: stijlvol door de regen.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: H&M, Mode, Simone Rocha.