Scoor Morobé met fikse korting bij Maasmechelen Village
© rv

Scoor Morobé met fikse korting bij Maasmechelen Village

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

Alsof je nòg een excuus nodig had om af te zakken naar Maasmechelen Village... Naast Prada, Salvatore Ferragamo én Bally kan je de komende weken nog meer high-endaccessoires shoppen in het modedorp.

Morobé

Vanaf 24 tot en met 26 maart wordt Le Salon in Maasmechelen Village ondergedompeld in de wereld van het Belgische schoenenlabel Morobé. Deze pop-upboetiek staat volledig in het teken van een exclusieve sample sale waar je vorige collecties aan kortingen tot -70% kan shoppen.

Founder Virginie Morobé richtte het gelijknamige merk in 2015 op en creëerde sinds de begindagen een eigen identiteit met haar schoenen voor en door sterke vrouwen. De ideale gelegenheid voor wie de Morobé pop-up store afgelopen zomer bij The Guest in Knokke heeft gemist en wel in de mood is voor een sandaaltje of laars met de iconische Morobé vlecht.

Van 24 tot en met 26 maart bij Le Salon in Maasmechelen Village.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Delvaux geeft handtassen tweede leven via Labellov. Lees hier ons interview met ontwerpster Simone Rocha. Wij probeerden de favoriete gezichtsbehandeling van Beyoncé uit.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Christian louboutin, Maasmechelen village, Morobé.