Schrijf je nu in voor de gratis home fragrance workshops van Rituals
© Rituals

Schrijf je nu in voor de gratis home fragrance workshops van Rituals

Leestijd: 1 min

Met de nieuwste wellbeing-trend, genaamd fragrance zoning, kan je op een positieve manier je stemming beïnvloeden en van je huis echt een fijne thuis maken. Geen idee waar te beginnen? Op de gratis workshops van Rituals leer je precies hoe je van start gaat. Wij zetten alles op een rijtje dat je wil weten.

SCHRIJF JE IN

Fragrance zoning, de kunst van het doelgericht inzetten van geuren om de sfeer in je huis te beïnvloeden, biedt een onverwachte maar effectieve manier om je welzijn te verrijken. Het gaat niet alleen om het verspreiden van aangename aroma’s; het is een doordachte benadering van het creëren van de juiste stemming in elke kamer. Of je nu thuis wilt ontspannen na een zware werkdag, je wilt concentreren op je taken of gewoon wat welzijn in je leven wilt brengen, fragrance zoning kan een wereld van verschil maken.

Rituals

Rituals en fragrance zoning

Rituals begrijpt de kracht van geur als geen ander. Hun Private Home Collectie omvat een breed scala aan exclusieve geuren, elk geïnspireerd door eeuwenoude ingrediënten van over de hele wereld. Deze geuren kunnen je huis doordrenken met een kalmerende en verkwikkende atmosfeer, afhankelijk van je behoeften.

Lees ook: Dit wil je weten over fragrance zoning, de nieuwste wellbeing-trend.

Maar hoe kan je de kunst van fragrance zoning beheersen en deze geuren optimaal benutten om welzijn te bevorderen? Dat is waar de Rituals home fragrance workshops om de hoek komen kijken. In deze workshops, begeleid door een expert, leer je hoe je met geur je stemming en de sfeer in huis per ruimte/of dagdeel kan beïnvloeden. Het beste van alles is dat de toegang tot deze workshops gratis is! En als je tijdens de workshop voor minimaal 70 euro aan Rituals-producten aanschaft, ontvang je zelfs de de Private Collection Mini Fragrance Sticks cadeau.

Schrijf je in voor de workshops

Ben je klaar om je welzijn te verrijken en de magie van fragrance zoning te ontdekken? Schrijf je dan vandaag nog in voor een van de Rituals home fragrance workshops. De sessies vinden plaats in speciaal geselecteerde Rituals-winkels, en je kan de data en locaties hier vinden.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Rituals.
rituals.com

LEES OOK:

Commercieel team De artikels van >